Αντώνης Ρέμος: Σάλος στην Μύκονο με τη βίλα που παραθέριζε - Έθαψαν το εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Πολύ άσχημες εικόνες! Έχει προκληθεί τεράστια αναστάτωση στο νησί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Σάλος στην Μύκονο με τη βίλα που παραθέριζε - Έθαψαν το εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Χαμός επικρατεί στην Μύκονο μετά την ανακάλυψη πως το εκκλησάκι που υπήρχε στην βίλα που κάποτε άνηκε στον Αντώνη Ρέμο και την πούλησε σε Άραβα, έχει θαφτεί κάτω από το χώμα. Η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ, με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο του νησιού να παίρνουν θέση ώστε να μάθουν τι έχει συμβεί και τι ισχύει.

Πάνω στο αποτρόπαιο θέαμα "έπεσε" ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού. Μάλιστα, δημοσίευσε στα social media βίντεο με εικόνες από το σημείο, αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του το χώμα για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων - τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί - ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου που είναι Άραβας, για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να "εξαφανίσει" την εκκλησία.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους, Ελένη Πασχαλίδου

Βίντεο από το εκκλησάκι στην πρώην βίλα του Αντώνη Ρέμου

Τι λέει ο αντιδήμαρχος Μυκόνου

«Πήγαμε με εθελοντές να καθαρίσουμε την παραλία του Φωκού και δεν είδα το εκκλησάκι. Είδα ότι ήταν χώμα και ξερά. Ανέβηκα στην κορυφή και έσκαβα με τα χέρια μου σιγά σιγά έβγαινε ο Σταυρός. Εκείνη την στιγμή μου σηκωθήκανε οι τρίχες μου. Αυτή η εκκλησία λέγεται Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Την είχε φτιάξει ο κ. Ρέμος που είχε το σπίτι το 2015. Από ότι ακούω το πούλησε και κάποιοι Άραβες το πήραν. Δεν είμαι και σίγουρος. Εφόσον έχουν γίνει τα Θυρανοίξια, το εκκλησάκι ανήκει στην εκκλησία της Ελλάδος. Ανήκει στην Μονή στην Άνω Μερά. Πρέπει η εκκλησία να ξεσκεπάσει το εκκλησάκι και εφόσον υπάρχουν νομικές διαδικασίες να ακολουθήσουν», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούκος, Αντιδήμαρχος Μυκόνου για το εκκλησάκι που θάφτηκε, στην εκπομπή Super Κατερίνα.