Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση...» - Η ξεκάθαρη απάντηση για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το Super Κατερίνα

«Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση...» - Η ξεκάθαρη απάντηση για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το Super Κατερίνα

Την ξεκάθαρη απάντηση της, θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης 27/3, μέσα από την Super Κατερίνα, σχετικά με την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τους συνεργάτες του και να έχει αποχωρήσει.

Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, επειδή είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας, και καμιά φορά την έχω πληρώσει αυτή την ειλικρίνεια, αλλά τα λέμε όλα εδώ. Επειδή διαβάζω, ακούω, ρωτάτε κιόλας. Ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, ούτε έχει φύγει από την εκπομπή, ούτε έχει τσακωθεί με κανέναν από εμάς, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με το κανάλι, με κανέναν. Όλα είναι μια χαρά.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απόφαση πάρθηκε από κοινού - Αποχωρεί από την Super Κατερίνα;

Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση, ο Ανδρέας να αξιοποιηθεί και σε άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία δε ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha, νομίζω όχι. Εδώ και καιρό ετοιμάζονται αυτά τα δυο πρότζεκτ, στα οποία είναι σημαντικός και δε θα αξιοποιηθεί μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα τις δουλειές που έχει στην εταιρεία παραγωγής με τα άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία θα δείτε σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα.

Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή, ούτε εμείς αποφασίσαμε να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες αλλά όπως καταλαβαίνετε, δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ, και μετά να είναι στην εταιρεία παραγωγής και να τρέχει άλλα δυο πρότζεκτ. Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε τις επόμενες ημέρες, ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Και πάντα ρε παιδιά, το κακό. Μπορεί να υπάρχει και κάτι όμορφο, να δείτε τον Ανδρέα σε κάτι διαφορετικό που να το θέλει και ο ίδιος περισσότερο. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό; Παράλληλα θα το κάνει. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο Ανδρέας έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή, είναι πολύ βοηθητικός, αλλά πόσα πράγματα να κάνει ο άνθρωπος ταυτόχρονα;» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συνάντηση και το μέλλον του στην εκπομπή

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Αντρέας Μικρούτσικος λίγες μέρες πριν εξέφρασε την επιθυμία στον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη να αποχωρήσει, για δικούς του λόγους από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και να μην εμφανίζεται σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, αλλά μόνο για δυο συγκεκριμένες μέρες.

Στην συνάντηση αυτή και μετά από πολύωρη συζήτηση, συμφώνησαν από κοινού παρουσιαστής και παραγωγός, ο Αντρέας Μικρούτσικος να βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Δευτέρα στην Super Κατερίνα, ενώ παράλληλα θα κάνει και την προετοιμασία ενός νέου project, για μια νέα εκπομπή που θα προβάλλεται στο Open και που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα την προετοιμασία της για να την δούμε στον αέρα περίπου κοντά στο Πάσχα. Τα γυρίσματα θα είναι σχεδόν καθημερινά και πολύωρα οπότε θα ήταν αδύνατον για τον Αντρέα Μικρούτσικο να επωμιστεί αυτόν τον διπλό ρόλο και να εμφανίζεται παράλληλα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την ίδια συχνότητα...

Ο Αντρέας Μικρούτσικος θα είναι βασικό στέλεχος μιας εκπομπής κάτι σαν το Fame story, που θα περιέχει και εγκλεισμό των διαγωνιζόμενων – μόνο που δεν θα έχει σχέση με σχολή για ταλέντα στο τραγούδι αλλά με ταλέντα στην παρουσίαση” αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και μένει να περιμένουμε την συνέχεια...