Χριστίνα Μπόμπα: Κρεμάστηκε από τον στύλο του pole dancing - To βίντεο με το νέο χόμπι της

«Δεν με λες και πολύ χαριτωμένη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: @chrismpo
Instagram: @chrismpo

Μια νέα δραστηριότητα έχει εντάξει στην καθημερινότητά της, η Χριστίνα Μπόμπα το τελευταίο διάστημα, την οποία μοιράζεται συχνά και με τους ακολούθους της στα social media. H γνωστή Influencer, εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει μαθήματα pole dancing.

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της να είναι στραμμένο στις δύο κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, όμως πάντα θα βρει λίγο χρόνο και για τον εαυτό της, αφού η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Μάλιστα στο σπίτι τους, με τον Σάκη Τανιμανίδη, το οποίο ανακαίνισαν πρόσφατα, έχουν και γυμναστήριο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και φυσικά έχουν επιλέξει και κάποια όργανα γυμναστικής, όπως ο διάδρομος, καθώς εκεί περνούν αρκετές ώρες τις εβδομάδας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στο μάθημα pole dancing

Η Χριστίνα Μπόμπα, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, όπου την βλέπουμε να κάνει μια άσκηση που έχει μάθει στην νέα της δραστηριότητα.«Δεν με λες και πολύ χαριτωμένη, αλλά το προσπαθώ», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο βίντεό της.

Η διατροφή με την οποία η Χριστίνα Μπόμπα παλεύει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μπροστά στην ευτυχία που βιώνει με τις δίδυμες κόρες της, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν προσέχει, και χαρακτηριστικό είναι πως κάθε μέρα τρώει ένα πλούσιο πρωινό, ένα γεμάτο μπολ με δημητριακά (χωρίς ζάχαρη), ξηρούς καρπούς, ταχίνι, μέλι και φρούτα, το οποίο συνοδεύει με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στην υπόλοιπη μέρα.

Κουβαλάει πάντα μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες, καθώς και φαγητό από το σπίτι, που συνήθως θα είναι κάποια καλή πρωτεΐνη, όπως το ψάρι ή το κοτόπουλο, με λαχανικά. Έχει περιορίσει σημαντικά το κόκκινο κρέας και τα λαδερά, τα οποία ωστόσο τιμάει μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα έχει κόψει τη ζάχαρη και τα γλυκά γενικότερα, τρώγοντας πολύ αραιά και πού, μόνο μαύρη σοκολάτα ή γιαούρτι με μέλι.

Αγαπημένη γυμναστική το... τρέξιμο

Συν τοις άλλοις, η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τη γυμναστική, είναι άλλωστε και ένα από τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεται με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει έναν συνδυασμό ασκήσεων, όπως το κολύμπι, το pole dancing, και η yoga.

Βέβαια έχει δηλώσει με χιούμορ πως η αγαπημένη άσκησή της είναι το... τρέξιμο με δύο παιδιά στο σπίτι, καθώς δεν την αφήνουν στιγμή να ησυχάσει. Κάτι βέβαια που γεμίζει την καθημερινότητά με όμορφες στιγμές!