Ελένη Μενεγάκη: Στην αγκαλιά του πρωτότοκου παιδιού της - Φωτογραφήθηκε στη μέση του δρόμου με τον Άγγελο Λάτσιο

«Μαμά και γιος σε κέφια!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό, πως έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο καθώς πρόκειται για το πρωτότοκο παιδί της και το μοναδικό αγόρι που απέκτησε η αγαπημένη παρουσιάστρια από τους δύο γάμους της.

Την Τετάρτη 27/3 η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο. Όπως βλέπουμε λοιπόν, μαμά και γιος χαμογελάνε στον φακό, όσο η Ελένη Μενεγάκη έχει γύρει πάνω του.

Τόσο τα βλέμματα και το χαμόγελο στα χείλη των δύο, όσο και η λεζάντα που έγραψε η Μενεγάκη στην ανάρτησή της κάνουν εμφανές, πως όταν μαμά και γιος περνάνε χρόνο μαζί, είναι σε ''μεγάλα κέφια'' (δείτε εδώ το σχόλιό της σε ημίγυμνη φωτογραφία του).

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

«Μαμά και γιος σε κέφια!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Το άγνωστο μπλέξιμο της Μενεγάκη εξαιτίας του γιου της

Το περιστατικό, που αναφέρθηκε τη Δευτέρα 4/12 στην εκπομπή Ελένη αφορά σε 13χρονους στην περιοχή της Ναυπάκτου, που μετέτρεψαν φωτογραφίες συμμαθητριών και στη συνέχεια της μοίρασαν στο σχολείο. Εν τέλει το ζήτημα πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης.

«Θυμάμαι και εγώ, όταν ο γιος μου πήγαινε στην πρώτη γυμνασίου, ένας φίλος του τού είχε πει επειδή δεν είχαν κωδικούς, έλα να φτιάξουμε ένα Instagram μάλλον και μας είχαν καλέσει από το σχολείο, γιατί έμπαινε με τους λάθους κωδικούς και έβριζε άλλα παιδιά με του αλλουνού το Instagram δηλαδή είχαμε γίνει τότε έτσι, μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε, δηλαδή είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.