Emilia Vodos: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη χώρα καταγωγής της - «Υπήρχαν και άλλες κοπέλες από το εξωτερικό και δεν ερωτήθηκαν ποτέ»

«Είπα απλά ότι μεγάλωσα στον Πειραιά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Emilia Vodos: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη χώρα καταγωγής της - «Υπήρχαν και άλλες κοπέλες από το εξωτερικό και δεν ερωτήθηκαν ποτέ»

Η Emilia Vodos παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube ''ΚΡΙΜΑ'' με την πρώην παίκτρια My style rocks να μιλάει για τη ζωή της πριν και μετά το παιχνίδι, την καταγωγή της που είχε αποτελέσει - άθελά - της θέμα συζήτησης, το πρόβλημα υγείας της και πολλά άλλα.

Πολλοί θυμούνται την περίοδο που η Emilia Vodos έλαβε συμμετοχή στο παιχνίδι μόδας και ουσιαστικά έτσι συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Εκτός από τον χαρακτήρα και τα looks της, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν εμμονή με την καταγωγή της.

Η ίδια είχε αποκαλύψει στην παραγωγή τις ρίζες της, ωστόσο στο πλατό τόνιζε πως μεγάλωσε στον Πειραιά. Αυτή τη φορά λοιπόν, η Vodos ''έσπασε'' τη σιωπή της αναφέροντας, πως κατάγεται από την Αλβανία, ωστόσο μεγάλωσε από πολύ μικρή στην Ελλάδα με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: «Είμαστε 3 χρόνια μαζί αλλά...» - Η αποκάλυψη της Emilias Vodos για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να γίνει μαμά

Η εξομολογητική συνέντευξη της Emilia Vodos για την καταγωγή και τη ζωή της

«Κερατσίνι έχω πάει σχολείο. Αγαπάω το Κερατσίνι, όλον τον Πειραιά. Εκεί είναι τα παιδικά μου χρόνια. Οι γονείς μου σπούδαζαν και ήρθαμε εδώ οικογενειακώς με τους παππούδες. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έχω όλες μου τις αναμνήσεις, στον Πειραιά.

Οπότε όταν μου ήρθε και η ερώτηση: ''Εσύ από που είσαι;'', και μου ήρθε στη δεύτερη εκπομπή. Δεν είχα δώσει αυτό το θάρρος να με ρωτήσει κάποιος. Η ερώτηση ήρθε πολύ στοχευμένα. Υπήρχαν και άλλες κοπέλες στο παιχνίδι που ήταν από το εξωτερικό και δεν ερωτήθηκαν ποτέ. Εγώ είχα πει από που είμαι στην παραγωγή και on stage, οπότε ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου. Είπα απλά ότι μεγάλωσα στον Πειραιά.

Εκείνη τη στιγμή, που με ρωτάς κάτι και θέλεις να πάρεις κάτι από εμένα, εγώ δε θα σου το δώσω. Δεν είχα δώσει τον χώρο και το θάρρος με ρωτήσει κάποιος από που είμαι. Εγώ δεν ρωτάω τέτοια στοιχεία.

Είμαι από την Αλβανία, από το Φιέρρι. Λογικά έχει κάποια παραλία εκεί, έχω πάει τρεις φορές στη ζωή μου. Δε μας συνέβη τίποτα. 'Ήρθαμε στην Ελλάδα, γιατί οι γονείς μου σπούδαζαν και έπρεπε να δουλέψουν. Μόλις είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Οπότε η καλύτερη λύση ήταν να φύγουν στο εξωτερικό», είπε μεταξύ άλλων η Emilia Vodos.