Βασιλική Τρουφάκου: Έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλίτσα της - Η γυμναστική που ακολουθεί η εγκυμονούσα ηθοποιός

Με κολάν και αθλητικό τοπ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vassiliki_troufakou - Instagram
vassiliki_troufakou - Instagram

Η Βασιλική Τρουφάκου πριν από ένα μήνα περίπου έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως είναι έγκυος και περιμένει να έρθει στη ζωή το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Όσο λοιπόν περνάνε οι μήνες η κοιλίτσα της ηθοποιού μεγαλώνει με την ίδια να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, το μωρό της. Μέχρι όμως να έρθει εκείνη η στιγμή βλέπουμε τη Βασιλική Τρουφάκου να γυμνάζεται, κρατώντας το κορμί της σε φόρμα.

Πιο αναλυτικά, με βάση το post που έκανε η εγκυμονούσα την Τετάρτη 27/3 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνει γυμναστική με κολάν και αθλητικό τοπ στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η γυμναστική που ακολουθεί η Βασιλική Τρουφάκου στην εγκυμοσύνη της

«Γυμναζόμαστε», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου.

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

«Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Κρατάω μια αισιοδοξία, ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα, σε σημείο που το ξεχνάω, και το ξεχνάνε και οι δίπλα μου, κι αυτό δεν είναι καλό, θέλει μια προσοχή παραπάνω. Δε μπορώ να πω ότι τώρα με προσέχουν παραπάνω λόγω εγκυμοσύνης. Δε το λέω με παράπονο, απλά όπως είπα, το ξεχνάω κι εγώ πολλές φορές», είπε η ηθοποιός την Κυριακή 3/3 στο Χαμογέλα και Πάλι.