Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τους χάζευε αγκαλιασμένους - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της & πατέρας του νεογέννητου γιου τους

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντιγόνη Κουλουκάκου - Instagram
Αντιγόνη Κουλουκάκου - Instagram

Πριν από περίπου μισό μήνα η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε για πρώτη φορά μητέρα με την ηθοποιό και τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο να αποκτούν το πρώτο τους παιδί - καρπό του επί ετών έρωτά τους (δείτε εδώ το δημόσιο ευχαριστώ της).

Οι πρώτες ημέρες με το μωρό είναι ιδιαίτερες για τη γνωστή ηθοποιό - μοντέλο. Η ίδια είχε επαφή με τα παιδιά του συντρόφου της, σε κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετικό να είσαι παρών από την αρχή της ζωής ενός πλάσματος.

Τόσο η Αντιγόνη Κουλουκάκου, όσο και ο ψυχολόγος σύντροφος της απολαμβάνουν τον ερχομό του νέου μέλους στη ζωή τους. Μέσα από ένα τρυφερό στιγμιότυπο, που δημοσίευσε η ηθοποιός την Τετάρτη 27/3 στο instagram βλέπουμε τον αγαπημένο της αγκαλιά με το μωρό τους.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου με τον σύντροφό της και τον γιο τους

«Daddy», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Αντιγόνη Κουλουκάκου - Γιος - Σύντροφος

Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό

Την Τρίτη 12/3 η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram μετά τον τοκετό της γράφοντας:

«Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωη σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι παντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό.
Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για παντα. Σε αγαπάμε.

Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω κ θέλω να εκφράσω ειδικά στον γυναικολόγο μου Γεώργιο Πέτσα αλλά κ στους συνεργάτες του.

Σ' ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα το μεγαλύτερο θαύμα που μου συνέβη στη ζωη μου.
Με πλειοψηφία υπέροχες γυναίκες που με πολλη αγάπη βοήθησαν οχι μόνο την ημέρα του τοκετού αλλά καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, που καμιά φορά διαρκεί πολύ περισσότερο απο 9 μήνες!
Ιωάννα, Βασιλική, Παναγιώτα, Γεωργία, Σαμανθα, Αννα
φυλακές άγγελοι του μωρού κατα την διάρκεια του τοκετού, μαζί σας θα το ξανάκανα!
Λητώ θα σαι παντα το μαιευτήριο της καρδιάς μου, εκεί γεννήθηκα εκεί γέννησα ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καθώς κ όλο το υπέροχο προσωπικό.
It takes a village of love to create and bring in life such a miracle. Thank You

Επίσης σε αυτό το υπέροχο ταξίδι είχα μαζί μου, δίπλα μου για πολύ περισσότερο απο 9 μήνες τη στήριξη τη βοήθεια κ την αγάπη της Ευγονίας κ όλου του υπέροχα μοναδικού προσωπικού της. Κορίτσια κ Αγόρια θα σας είμαι παντα ευγνώμων.

Τέλος.. Αγάπη μου σευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σαγαπώ».