Τέρης Χρυσός: «Μου λείπουν τα λεφτά γιατί δεν τραγούδησα λαϊκά, δεν είμαι καλά οικονομικά με την ακρίβεια»

«Δεν θέλω να λυπούνται τον Τέρη...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Τέρης Χρυσός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την ακρίβεια, σε συνάρτηση με την σύνταξη που παίρνει, για τους συναδέλφους του που τραγουδούν σε προχωρημένη ηλικία, και ας μην το επιτρέπει η φωνή τους, αλλά και για την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

«Αυτό το κορίτσι, που δεν θυμάμαι το όνομά του, είναι πολύ άπειρο και έχει ένα disadvantage: Τραγουδάει με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Βλέπω μία βαβούρα, μία φασαρία, δεν υπάρχει μελωδία. Αν το τραγούδι μπει στα δέκα πρώτα, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά ο Τέρης Χρυσός αφήνοντας αιχμές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του, λέγοντας: «Είμαι 85 χρονών, πλησιάζει η στερνή ώρα. Κάθε μέρα το σκέφτομαι. Πολλοί με ρωτάνε γιατί δεν τραγουδάω, αλλά δεν υπάρχει χώρος που μπορώ να εκφραστώ πλέον, παρόλο που η φωνή μου δουλεύει».

Δείτε επίσης: Τέρης Χρυσός: «Με πήραν σε ένα παγκάκι και προσπάθησαν να με βιάσουν»

Ο Τέρης Χρυσός για τους συναδέλφους του και τη Μαρινέλλα

«Οικτίρω τους συναδέλφους που κάποιοι τραγουδούν ακόμα στην ηλικία μου, και δεν το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους. Έχουν εκατομμύρια, αλλά επιμένουν. Είναι 2-3, άντρες και γυναίκες. Ο νοών νοείτω», δήλωσε ο Τέρης Χρυσός στο «Πρωινό» για να συμπληρώσει: «Η Μαρινέλλα είναι από τις δύο τραγουδίστριες που έβγαλε η Ελλάδα και θα μείνει στην ιστορία για πάντα. Την είδα πρόσφατα σε μία συναυλία και έμεινα κατάπληκτος».

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε και για τις προσωπικές του οικονομικές δυσκολίες: «Μου λείπουν τα λεφτά γιατί δεν τραγούδαγα λαϊκά τραγούδια, αλλά θα ήθελα, αν τύχει τα μεγάλα κεφάλια να μου κάνουν μία συναυλία στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής. Δεν μπορεί στο Ηρώδειο να τραγουδούν κάποιοι που δεν έχουν μεγάλη καριέρα και γκάμα, και να μην τραγουδήσω εγώ ποτέ μου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν είμαι καλά, παίρνω μία σύνταξη και αν δεν υπήρχε ακρίβεια θα τα βόλευα. Αλλά τώρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Δεν θέλω τον Τέρη να τον λυπούνται, θέλω να του λένε μπράβο».