Αντώνης Ρέμος: Μεγάλη συγκίνηση στα Θυρανοίξια του ναού του - Άγνωστες στιγμές πριν μπαζωθεί το εκκλησάκι στη βίλα του

Μαζί του ο καλός του φίλος, Κώστας Πηλαδάκης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Μεγάλη συγκίνηση στα Θυρανοίξια του ναού του - Άγνωστες στιγμές πριν μπαζωθεί το εκκλησάκι στη βίλα του

Πολλοί ήταν εκείνοι που δε γνώριζαν για το εκκλησάκι, που είχε χτίσει ο Αντώνης Ρέμος στην πολυτελή βίλα που έχει στην κατοχή του δίπλα σε αυτή του επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη. Φαίνεται όμως, πως για τους ντόποιους του νησιού η ύπαρξη της εκκλησίας ήταν γνωστή και κάποιοι μάλιστα ήθελαν να το εξαφανίσουν.

Ο λόγος για το μπάζωμα του μικρού Ναού του τραγουδιστή (δείτε εδώ τι συνέβη). Ο Αντώνης Ρέμος είχε χτίσει την εν λόγω εκκλησία και μάλιστα της είχε δώσει το όνομα ''Κωνσταντίνου και Ελένης''.

Η συγκίνηση του Αντώνη Ρέμου στα τα Θυρανοίξια του ναού του στη Μύκονο

Μέσα από τις νέες πληροφορίες, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-live την Πέμπτη 28/3 βλέπουμε φωτογραφίες από τα Θυρανοίξια που είχε κάνει στην εκκλησία ο τραγουδιστής με τον ίδιο να έχει μεγάλη συγκίνηση.

Τι λέει ο αντιδήμαρχος Μυκόνου

«Πήγαμε με εθελοντές να καθαρίσουμε την παραλία του Φωκού και δεν είδα το εκκλησάκι. Είδα ότι ήταν χώμα και ξερά. Ανέβηκα στην κορυφή και έσκαβα με τα χέρια μου σιγά σιγά έβγαινε ο Σταυρός. Εκείνη την στιγμή μου σηκωθήκανε οι τρίχες μου. Αυτή η εκκλησία λέγεται Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Την είχε φτιάξει ο κ. Ρέμος που είχε το σπίτι το 2015.

Από ότι ακούω το πούλησε και κάποιοι Άραβες το πήραν. Δεν είμαι και σίγουρος. Εφόσον έχουν γίνει τα Θυρανοίξια, το εκκλησάκι ανήκει στην εκκλησία της Ελλάδος. Ανήκει στην Μονή στην Άνω Μερά. Πρέπει η εκκλησία να ξεσκεπάσει το εκκλησάκι και εφόσον υπάρχουν νομικές διαδικασίες να ακολουθήσουν», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούκος, Αντιδήμαρχος Μυκόνου για το εκκλησάκι που θάφτηκε, στην εκπομπή το πρωί της Τετάρτης 27/3/24 στο Super Κατερίνα.