Πίτσα Παπαδοπούλου: «Το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα με τον τραγικό τρόπο που έχασε τον αδερφό της

Ήταν μόλις 7 ετών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα με τον τραγικό τρόπο που έχασε τον αδερφό της

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 28/3 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη γνωστή και πολύ αγαπημένη στο κοινό λαϊκή τραγουδίστρια να μιλάει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για την έντονη ζωή της.

Μια από τις πολύ δυσάρεστες μνήμες της, που δε θα ξεχάσει ποτέ η τραγουδίστρια είναι ο θάνατος του μικρού αδερφού της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με πολύ βίαιο και βάναυσο τρόπο (δείτε εδώ έναν ακόμα θάνατο που τη συγκλόνισε).

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε τον αδερφό της, ωστόσο πάντα περιγράφει εκείνες τις στιγμές πολύ γλαφυρά. Σοκαριστικός ήταν μάλιστα ο τρόπος, που η μηττέρα της είχε μάθει ότι το παιδί της πατήθηκε από τραμ.

Οι αποκαλύψεις της Πίτσας Παπαδοπούλου για το τραγικό δυστύχημα του αδερφού της

«Ο αδερφός μου ήταν 7-8 ετών. Η μαμά μου δούλευε και μας κοίταγε η μεγαλύτερη αδελφή - εμένα και τα αδέρφια μου. Μας πήγαινε η αδερφή μου στο Μιραμάρε. Εκεί κάναμε μπάνιο. Ήταν μία στάση από το σπίτι μας. Εκεί είχε ο Νίκος ένα φιλαράκι.

Ο φίλος του ήξερε σκαλομαρία, αλλά ο αδερφός μου όχι. Ο μικρός ανέβηκε στο τραμ. Δεν ήξερε ο μικρός και μπήκε μέσα στα δύο τρένα και κάθισε εκεί που ενώνουν τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Του χτύπαγε τα χέρια. Τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν μικρή.

Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Όπως ερχόταν από τη δουλειά της είπε μια γειτόνισσα: ''Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ''. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου.», είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου.