Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνώθηκε ο τραγουδιστής - Κρίσιμη η κατάστασή του

Εξελίξεις με την υγεία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Την Πέμπτη 28/3 έγινε γνωστό, πως ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβλων του για το Just the 2 of us με τον τραγουδιστή να μεταφέρεται εσπευσμένα μέσω ασθενοφόρου στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Μέσα από νέες πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει λέγεται ότι ο καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα κριθεί άμμεση η διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ. Για την ώρα η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα είναι κρίσιμη.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας - Κατάσταση υγείας

«Ο πατέρας μου ήταν περήφανος για τις επιλογές μου»

«Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος ζητάει τα τραγούδια μου και τα θέλει με την ίδια αγάπη που τα βλέπουμε κι εμείς. Είναι αυτό που κάνει την επιστροφή μία υπόθεση αφενός σημαντική, αφετέρου ευχάριστη και ψυχολογικά εύκολη», ενώ για το επίθετο Κόκοτας είπε: «Είναι πώς εκλαμβάνεις τα πράγματα, γι' αυτό θα πω ότι ήταν εύκολη υπόθεση. Ο πατέρας μου ήταν χαρούμενος και περήφανος για τις επιλογές μου και πώς με υποδέχτηκε ο κόσμος. Στη ζωή δεν χαρίζεται κάτι».

Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο ο Δημήρης Κόκοτας είπε στις 26/1/24 στο Fay’s Time: «Το μυαλό του ήταν πάντα στο τι συμβαίνει σήμερα, και βλέποντας ότι υπάρχει ένα άλλο στυλ τραγουδιού μπορούσε να καταλάβει την τάση. Πάντα ο πατέρας μου, είτε μέσα σε μια εβδομάδα είτε σε έναν μήνα είτε σε έναν χρόνο, έπεφτε μέσα σε ό,τι έλεγε και δικαιωνόταν. Μα πάντα; Κι έλεγα: “Πώς είναι δυνατόν». Κλείνοντας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για το J2US.