Γιάννης Πλούταρχος: «Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά...» - Η απάντηση του τραγουδιστή για τα "πυρά" του Αρναούτογλου

Τι απαντά ο παρουσιάστης

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Πλούταρχος: «Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά...» - Η απάντηση του τραγουδιστή για τα

Ένα μικρό σούσουρο, δημιούργησαν χθες, 28/3, τα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εναντίον του Γιάννη Πλούταρχου μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2. Ο παρουσιαστής μίλησε σε έντονο ύφος για τον τραγουδιστή, κάνοντας παράλληλα πλάκα με τους συνεργάτες του σε κάποια σημεία (δείτε εδώ τι είπε).

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής, έδωσε την δική του απάντηση, μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ, κάνενα θέμα ανάμεσά τους, βάζοντας τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν.

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές...»

«Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι»,ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής.

Επιβεβαίωσε ο παρουσιάστης

Λίγο αργότερα, το πρωί της Παρασκευής 29/3, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επιβεβάιωσε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή τα όσα έιπε ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ρε παιδιά, μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Από την άλλη, πρέπει να σκέφτομαι κι εγώ διπλά και τριπλά τι λέω όταν πάω να κάνω πλάκα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τόσο πολύ τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά τον τρόπο της οικογένειάς του, και τους έδωσα συγχαρητήρια σαν γονείς.

Έλα Παναγία μου. Γιάννη, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι. Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή. Δεν τον κάλεσα γιατί δε βγαίνει… Φιλιά πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο. Να είναι καλά και αυτός και η οικογένειά του, που τη θαυμάζω ιδιαίτερα» είπε Γρηγόρης Αρναούτογλου.