Μαρία Αντωνά: «Στο Survivor έβγαλα ένα εξόγκωμα σε μια περιοχή περίεργη από την...»

Σοκάρει με το πρόβλημα που βίωσε με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Στο Survivor έβγαλα ένα εξόγκωμα σε μια περιοχή περίεργη από την...»

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA σήμερα Παρασκευή 29/3. Η δημοσιογράφος που έλαβε συμμετοχή στο Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ η οποία μπορεί να μην κράτησε και πάρα πολύ ωστόσο, ήταν ωραίο όσο το έζησε.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντώνα για το Survivor και την εμπειρία της

«Η έλλειψη του κινητού είναι αισθητή μόνο το πρώτο 24ωρο. Πλέον εγώ φεύγοντας από το σπίτι το ξεχνάω το κινητό και γυρίζω πίσω για να το πάρω. Και το φαγητό το συνηθίζεις και σου δίνει περισσότερη ενέργεια όταν παίρνεις λιγότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα. Τα σκουπίδια ήταν η αγαπημένα μας έξοδος. Κάναμε τέτοια. Εγώ δοκίμασα κάτι μισοφαγωμένες μελιτζάνες. Ήτα στα σκουπίδια αλλά σε κλειστό σακουλάκι. Δεν βλέπαμε ζωύφια. Μέσα στην καλύβα υπάρχουν βατράχια, σαύρες κοριοί», αποκάλυψε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστική εικόνα από τα πόδια της Μαρίας Αντωνά - Γεμάτα σημάδια, ουλές και χτυπήματα

«Κάποια στιγμή πέρασα ένα θέμα ιδιαίτερο με την υγεία μου. Έβγαλα ένα εξόγκωμα σε μια περιοχή περίεργη. Έπρεπε να παίρνω για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Από την πίεση και από το στρες έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα. Την έπαιρνα με τα ρύζια και τα φρουτάκια που τρώμε κάποιες φορές. Τελικά ο οργανισμός ανταποκρίνεται», αποκάλυψε επίσης για το πρόβλημα που βίωσε με την υγεία της.

Για το πρόβλημα με το νερό ανέφερε πως: «Προσπάθησα! Εγώ σε παιδική ηλικία είχα ένα ιστορικό πνιγμού, το οποίο μου έχει αφήσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τραύμα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να μπω στην διαδικασία να μπω στις πισίνες. Έκαναν την υπέρβαση μου».

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά για Τζέιμς Καφετζή - «Ήταν κάποιες φορές αλλιώς! Πίσω από τις κάμερες...»