Κρίστη Καθάργια: «Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είπα...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον γιο της

«Με το ένα χέρι κοίμιζα το μωράκι μου, και με το άλλο έγραφα την πτυχιακή μου.»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κρίστη Καθάργια: «Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είπα...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον γιο της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κρίστη Καθάργια στην εκπομπή Μαμα-δες που θα προβληθεί την Κυριακή 31/3. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για τον για τον γιο της, τον Άκη, τον οποίο έφερε στην ζωή σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Η ίδια, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε αποκλειστικά στο YOU για τις δύσκολες νύχτες που πέρασε στην παραλία της La Romana, για την προσωπική δουλειά που έκανε, καθώς και για την απόφαση που πήρε να μεγαλώσει ένα παιδί ως single μητέρα (δείτε τι αποκάλυψε).

Η εξομολόγηση της Κρίστη Καθάργια για τον γιο της

«Ο Άκης ήρθε όταν εγώ ήμουν 24 χρονών. Ήμουν μικρούλα. Ήμουν φοιτήτρια. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είπα ότι θα συνεχίσω κανονικά. Περισσότερο αγχώθηκε ο περίγυρος. Κάποια στιγμή, όταν πέρασαν οι μήνες, πάγωσα τις σπουδές μου για ένα εξάμηνο, για να γεννήσω και μετά συνέχισα κανονικά. Με το ένα χέρι κοίμιζα το μωράκι μου, και με το άλλο έγραφα την πτυχιακή μου όλη νύχτα. Δε το μετάνιωσα ποτέ. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχω πετύχει δυο πράγματα που αγαπάω πάρα πολύ, το παιδί μου και τις σπουδές μου» αποκάλυψε.

Το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 29/3.

Όσα για τον γάμο με τον Γιώργο Μαυρίδη

Πρόσφατα η Κρίστη Καθαργιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Break, με την Βάσω Λασκαράκη. Μεταξύ άλλων η ψυχολόγος μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, το Asia Express αλλά και τον γάμο της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Όσον αφορά τη δημοσιότητα που πήρε ο γάμος της με τον Γιώργο Μαυρίδη, ανέφερε: «Ήταν περίεργο αλλά ήταν διαχειρίσιμο! Ποτέ ο Γιώργος δεν με έκανε να νιώσω περίεργα. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι στα φώτα, δεν θα μιλήσει αν δεν έχει κάτι να πει, και το εκτίμησα. Μου το έκανε πολύ απλό, δεν μας επηρέασε παραπάνω. Ήταν σοκαριστικό στην αρχή αλλά ήταν και σαν να μην συμβαίνει. Στο Asia Express δεν επιλέχθηκαν με βάση τη δημοσιότητα. Όταν μου είπε ότι θα με πάρει τσίριζα από τη χαρά μου. Γνωρίσαμε κι άλλες πτυχές ο ένας του άλλου, κάποιες φορές με την καλή, και κάποιες με την κακή έννοια. Μέσα σε τόση κακουχία είναι δύσκολο να μην βγουν νεύρα, πείνα, στενοχώρια».

Στη συνέχεια ανέφερε την επιθυμία της να κρατήσουν κρυφό το γεγονός, αλλά η Κρίστη Καθαργιά τόνισε ότι κρατάει μόνο θετικά συναισθήματα. «Τον γάμο προσπαθήσαμε πολύ να τον κρατήσουμε κρυφό. Μερικές φορές σκέφτεσαι ότι δεν έπρεπε να πάρει τόση δημοσιότητα, αλλά αποφάσισα ότι αυτό ένιωθα και δεν μετανιώνω για τα καλά μου συναισθήματα. Ήταν αυτό που ένιωθα, δεν ήθελα να συγκρατηθώ. Η ζωή μου τα έχει φέρει που οτιδήποτε από αυτά που είχα στο μυαλό μου δεν έχει συμβεί ούτε το 1/10», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο: «Αποφάσισα να παντρευτώ με τον Γιώργο, ήταν μια συνειδητή απόφαση, τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον έχω στη ζωή μου ακόμη σε ανθρώπινο επίπεδο. Τώρα τι θα γίνει στη ζωή μου δεν το γνωρίζω, και δεν με πειράζει. Δεν ψάχνω γιατί είπα το “ναι” στον γάμο με τον Γιώργο. Σαν να ένιωσα μια ασφάλεια, σαν να χαλάρωσα. Μου βγήκε πολύ αυθόρμητα».