Ελένη Μενεγάκη: Η έκπληξη που ετοιμάζει για τα γενέθλια της Μαρίνας Παντζοπούλου - Σήμερα γίνεται 9 ετών!

Τα δώρα, το πάρτι και πολλές ακόμα λεπτομέρειες

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Instagram/@elenimenegaki
Instagram/@elenimenegaki

Η σημερινή μέρα για την Ελένη Μενεγάκη είναι ξεχωριστή, αφού ακριβώς 9 χρόνια πριν, εκείνη έφερνε στον κόσμο το πανέμορφο κοριτσάκι της που όταν το κράτησε αγκαλιά τής άλλαξε την ζωή και ολόκληρο τον κόσμο της. Η Μαρίνα Παντζοπούλου, είναι ο καρπός του έρωτα της παρουσιάστριας με τον Μάκη Παντζόπουλο, είναι η ... σωσίας της σε μικρή ηλικία, είναι το χαιδεμένο της, έχει κληρονομήσει από εκείνη τον αέρα της σταρ, κάνει νάζια όπως εκείνη και διεκδικεί την αγάπη του μπαμπά της περισσότερο από όλους...

Η περήφανη μαμά, έχει μιλήσει πολλές φορές για το τρίτο και μικρότερο κοριτσάκι της, που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς μοιράζεται μαζί της περισσότερο χρόνο από όσο περνάει πλέον με τα άλλα τρία παιδιά της, που έχουν μεγαλώσει και δεν αποζητούν τόσο την αγκαλιά και την φροντίδα της.

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει, έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους και τον θέλει δικό της» έχει πει η παρουσιάστρια για την Μαρίνα, περιγράφοντας την αδυναμία που έχει η μικρή στον μπαμπά της.

Τα party για τα γενέθλια της Μαρίνας κάθε χρόνο ξεκινάει από το πρωί στις 29/3 στο σπίτι της οικογένειας. Η Ελένη έχει τον πρώτο λόγο και θέλει να είναι όλα έτοιμα, εκείνη θα της τραγουδήσει πρώτη το happy birthday αμέσως μόλις η μικρή ξυπνήσει και αρχίζει να ετοιμάζεται για το σχολείο, εκείνη πρώτη θα την “πνίξει” στις αγκαλιές, στα φιλιά και στα δώρα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγα λεπτά η Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλια της κόρης της!

Η Μαρίνα αγαπάει τις κούκλες πολύ, τις χτενίζει, τις ντύνει, τις περιποιείται, είναι η μαμά τους. Σε αυτή την λογική το σπίτι γεμίζει με κουτιά από κούκλες που όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν συννενοηθεί από πριν για να της κάνουν δώρο και να μην συμπέσουν στις επιλογές τους. Το party συνεχίζεται από το απόγευμα και μετά που επιστρέφει όλη η οικογένεια στο σπίτι με ένα υπέροχο γιορτινό τραπέζι στρωμένο με τα αγαπημένα φαγητά της μικρής τους πριγκήπισσας και με μια τούρτα από σοκολάτα που της αρέσει πολύ.

Ελένη Μενεγάκη: Η κοκέτα Μαρίνα ποζάρει με αέρα σταρ!

Η πανέμορφη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου που είναι δεσποινίδα πια, είναι μια από τις καλύτερες μαθήτριες στο σχολείο και κλέβει το μυαλό και την καρδιά όλων όσων συναναστρέφονται μαζί της. Της αρέσει η κοκεταρία, το ωραίο ντύσιμο και πολλές φορές η παρουσιάστρια θα την βρει να σκαλίζει τα καλλυντικά και τις ψηλοτάκουνες γόβες της για να κοιταχτεί στον καθρέφτη.

Δείτε επίσης: Ανέβηκαν οι τιμές στο ιδιωτικό σχολείο της μικρής Μαρινούλας - Πόσο πληρώνουν Μενεγάκη & Παντζόπουλος (Ντοκουμέντο)

Η Ελένη έχει μιλήσει στον “αέρα” της εκπομπής κάποιες φορές φανερά συγκινημένη για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί στα 45 της χρόνια, για τις δυσκολίες αλλά και για την θέληση που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα και έχει πει: «44 έμεινα έγκυος, 45 γέννησα. Δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα σκεφτεί ο καθένας για το τι θα κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν με απασχόλησε. Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα και το λατρεύω και το κοιτάζω και δεν το πιστεύω ακόμα; Το κοιτάζω και λέω δικό μου; Το έκανα; Μου βγάζω το καπέλο εμένα!Λέω “Θεέ μου ευχαριστώ!” και μετά “Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια”. Αυτοθαυμάζομαι για αυτό και θαυμάζω κάθε γυναίκα, όποια γυναίκα έχει την ψυχική αντοχή, είτε έχει παιδιά, είτε δεν έχει, να δημιουργήσει οικογένεια, να κάνει το πρώτο της παιδί σε μια ηλικία που τα έχεις τακτοποιήσει όλα. Είναι πολύ δύσκολο»