Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι αφεντικό, δεν μου αρέσει η...» - Το σχόλιο της για την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη

«Σας έχω συνεργάτες!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι αφεντικό, δεν μου αρέσει η...» - Το σχόλιο της για την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη

Τα σχόλιά τους για τον διάλογο που είχε η Ελένη Μενεγάκη στην χθεσινή εκπομπή της με τον Γιώργο Παπακώστα σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Fay’s Time, το πρωί της Παρασκευής 29/3. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ατάκα της παρουσιάστριας «είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο, είμαι υπέρ της αλήθειας».

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη

Μάρτζυ Λαζάρου: «Τι αφεντικό είσαι; Δύσκολο; Εύκολο;»

Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι αφεντικό, δεν μου αρέσει η λέξη αφεντικό.»

Μαρία Φραγκάκη: «Εντάξει, δεν είναι ωραία, ούτε εμένα μου αρέσει.»

Φαίη Σκορδά: «Σας έχω συνεργάτες! Καλά, έχει και λίγο πλάκα αυτή η λέξη. “Έλα αφεντικό” που λέμε! Δεν είπε αφεντικό που έχεις την εξουσία…»

Μάρτζυ Λαζάρου: «Εσύ τι είσαι;»

Φαίη Σκορδά: «Διαφημίσεις!»

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας Παντζοπούλου - «Γίνεται σήμερα 9 χρόνων»

Ελένη Μενεγάκη: Τα τρία πιθανά σενάρια παραμονής ή αποχώρησής της από το κανάλι

Τα τρία πιθανά σενάρια που έχουν ακουστεί στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ μιλάνε: α) για μείωση των αποδοχών της παρουσιάστριας στο 50%. Οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές λένε ότι ως προς αυτό το σενάριο βρήκαν μια “χρυσή” τομή και συμφώνησαν να κλείσουν σε μείωση της τάξεως του 25% με ότι αυτό συνεπάγεται, το β) σενάριο που κυκλοφορεί μιλάει για μείωση των αποδοχών της στα διαφημιστικά πακέτα, όπως και για μια πρόταση που της έχουν κάνει για εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, το γ) σενάριο που ακούγεται τελευταία μιλάει για την διαφωνία της με το κανάλι, ως προς την διάρκεια του συμβολαίου της, εάν θα είναι τριετές – ως είθισται να υπογράφει εκείνη- ή μονοετές όπως θέλει η πλευρά του καναλιού.

Δείτε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το "τέλος" της από το MEGA - Πότε θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή;

Ελένη Μενεγάκη

Στα τρία αυτά πιθανά σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα προστίθεται και ένα τέταρτο – ίσως το πιο απαισιόδοξο - που υποστηρίζει ότι υπάρχει η πιθανότητα τελικά οι δυο πλευρές να μην τα βρουν πουθενά και η Ελένη Μενεγάκη να βρει αλλού τηλεοπτική στέγη, αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και ένα brand name όπως το δικό της δεν πάει ποτέ χαμένο...

Όπως και να έχει η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να περνάει την πιο περίεργη και δύσκολη - θα λέγαμε για πρώτη φορά - φάση της επαγγελματικής της καριέρας αφού δεν έχει ξαναγίνει ποτέ άλλοτε στα τηλεοπτικά χρονικά, τέτοια εποχή να μην έχει υπογράψει και να μην έχει συμφωνήσει ή αποφασίσει να αποχωρήσει από το κανάλι που συνεργάζεται εάν και εφόσον οι προτάσεις της άλλης πλευράς δεν την ικανοποιούν. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη θα πει την τελευταία λέξη και θα αποφασίσει αν και μέχρι στιγμής κρατάει το στόμα της κλειστό, παρατείνοντας την αγωνία όλων όσων συνεργάζονται μαζί της.