Μαρί Κωνσταντάτου: Πως είναι σήμερα, στα 53 της χρόνια - Τι κάνει σήμερα η γνωστή ηθοποιός

Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ντυμένη casual chic με μια υπέροχη λευκή καμπαρντίνα και με παπούτσια και τζιν διακοσμημένα με στρας λεπτομέρειες, η εικόνα της Μαρί Κωνσταντάτου φάνταζε ακόμα πιο εντυπωσιακή την περασμένη Πέμπτη 28/3 στην είσοδο του θεάτρου Παλλάς. Η πανέμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε μια σπάνια εμφάνιση και όλα τα βλέμματα -όχι άδικα - στράφηκαν επάνω της.

Η Μαρί Κωνσταντάτου τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από κοσμικότητες και συνεντεύξεις και απολαμβάνει την ηρεμία και την σχέση της με τον θεατρικό επιχειρηματία Γιάννη Κέντ με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 5 χρόνια. Μάλιστα εκείνη σε μια και μοναδική συνέντευξη που έδωσε τελευταία στον Κώστα Τσουρό, μίλησε για την σχέση της αυτή και είπε χαρακτηριστικά: «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς. Θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος».

Μαρί Κωνσταντάτου: Που χάθηκε τόσα χρόνια

Μαρί Κωνσταντάτου
Η πρόσφατη εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου στο Foyer του θεάτρου Παλλάς

Η ίδια έχει αναπτύξει στο ενεργητικό της μέσα στο πέρασμα των χρόνων, μια πλούσια φιλανθρωπική δράση και ένα επίσης πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, ενώ παράλληλα έχει αφήσει την σφραγίδα της με τα παιδικά έργα και την συγγραφή του “Μάικ Φασολάκη” και με τις παραστάσεις που ανέβαζε κατά καιρούς στα θέατρα για παιδιά. Πανέμορφη και πολύ γοητευτική στα 53 της χρόνια, η Μαρί Κωνσταντάτου απολαμβάνει την ηρεμία στην προσωπική της ζωή στα νότια προάστια όπου ζει με τον επιχειρηματία, περνώντας ήσυχα βράδια με παρέες στο σπίτι τους και κάνοντας πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μαρί Κωνσταντάτου πως είναι σήμερα
Η πρόσφατη εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου στο Foyer του θεάτρου Παλλάς

Ο δεσμός του ξεκίνησε αρχικά από δυνατή φιλία, ωστόσο μετά εξελίχθηκε σε μια ερωτική σχέση. Η Μαρί Κωνσταντάτου μπορεί να μην θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, δίπλα όμως στον αγαπημένο της νιώθει την απόλυτη ευτυχία, μια ευτυχία που αποζητούσε πολλά χρόνια και όπως φαίνεται τώρα την βρήκε στο πρόσωπο του επιχειρηματία. Οι δυο τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram από το 2020 και μετά άρχισαν να κάνουν κάποιες κοινές αναρτήσεις και να γνωστοποιούν την σχέση τους που για ένα μικρό χρονικό διάστημα κρατούσαν εσκεμμένα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από κανέναν, άλλωστε ζουν σαν παντρεμένοι και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Για τον λόγο που δεν παντρεύεται μίλησε και η ίδια στην εκπομπή του MegaΑκόμα δεν είδες τίποτα!” όπου όταν ρωτήθηκε για τον θεσμό του γάμου, είπε: “Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου”

Μαρί Κωνσταντάτου τι κάνει σήμερα
Η πρόσφατη εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου στο Foyer του θεάτρου Παλλάς