Ελένη: «Το ακούω αυτό και ανατριχιάζω!» - Άφωνη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη: «Το ακούω αυτό και ανατριχιάζω!» - Άφωνη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαρτίου, και συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη για όλους και για όλα. Ξεκίνησε, συγκεκριμένα την συζήτηση μιλώντας για την καριέρα της, με το πρόγραμμά της αυτή τη σεζόν να είναι αρκετά βαρύ, καθώς πρέπει να συνδυάσει τον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγο, με εκείνον της επιχειρηματία, διότι έχει μία επιχείρηση με ρούχα και μία με κοσμήματα, μαζί με της ηθοποιού, διότι πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, μόλις άκουσε πόσες ώρες γυρίσματα μπορεί να έπρεπε να κάνει μέσα στη μέρα για τις ανάγκες του σίριαλ, έμεινε άφωνη και δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της για το γεγονός πως τα καταφέρνει όλα και μάλιστα καλά.

Δείτε επίσης: "Σάλος" κάτω από φωτογραφία της - «Για όνομα του Θεού!», «Λίγο ήρεμα με τα...»

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

«Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Το πρώτο δεκαπενθήμερο που δεν είχα αυτό το καθημερινό 12ωρο με τα πήγαινε – έλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα, όταν έφυγε αυτός ο όγκος δουλειάς από τη καθημερινότητά μου, ήταν σοκαριστικό», είπε αρχικά η ηθοποιός

«Το 12ωρο όμως δεν γύρναγες “σκοτωμένη”; Εγώ ακούω αυτό το δωδεκάωρο και ανατριχιάζω», σχολίασε τότε η Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να της απαντά: «Όταν περνάς καλά και το ευχαριστιέσαι, δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Ήμουν με ανθρώπους που ήθελα να είμαι και έκανα αυτό που ήθελα στη ζωή μου, γύρναγα τόσο καλά στο σπίτι μου…. Δεν κουράζομαι, εγώ κουράζομαι ψυχικά όταν δεν είμαι καλά».

Δείτε επίσης: Η απάντηση στις φήμες διαζυγίου με τον Μιχόπουλο - «Προφανώς αυτή την περίοδο...»