Μέγκι Ντρίο για την απιστία του συντρόφου της: «Τους έπιασα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική! Τα λέγανε με άλλη γλώσσα...»

«Έχω πληρώσει ταξιτζή περίπου 40 με 50 ευρώ για να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο για την απιστία του συντρόφου της: «Τους έπιασα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική! Τα λέγανε με άλλη γλώσσα...»

Η Μέγκρι Ντρίο πριν από μερικά 24ωρα βρέθηκε σε εκδήλωση με κάμερες και φώτα και στάθηκε μπροστά σε εκείνη του Mega Καλημέρα για να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για τις απορρίψεις, αλλά και την απιστία που έχει δεχθεί από σύντροφό της.

Το πρώην μοντέλο του GNTM ανέφερε, μάλιστα, πως έχει παρακολουθήσει σύντροφό της και έχει πληρώσει αδρά για να το κάνει. Η ίδια, λοιπόν, δεν δίστασε να μιλήσει "ανοιχτά" για αυτά τα θέματα, απαντώντας και για την ερωτική της ζωή αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της...»

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για πρώην σύντροφό της

«Πήγα να ξαναερωτευτώ και έφαγα μπλοκ. Με έχει μπλοκάρει παντού, εκτός από το Instagram. Που να ξέρω γιατί... Φοβούνται οι άνδρες πια. Μήπως αγχώθηκε με το θέμα που είμαι 30 χρονών; Έχω στεναχωρηθεί! Κάποιος να με ξεματιάσει σας παρακαλώ», είπε αρχικά γελώντας.

Και στη συνέχεια σε ερώτηση για πρώην σύντροφό της και εάν στο παρελθόν έχει πιάσει κάποιον στα πράσα να την απατά, απάντησε: «Το έχω πάθει πριν μπω στο GNTM, στα 26 - 27 μου, τρομερό ψυχολογικό... Τους έπιασα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική. Δούλευαν μαζί αυτοί οι δύο και τα λέγανε με άλλη γλώσσα!». Και έπειτα πρόσθεσε: «Έχω πληρώσει ταξιτζή περίπου 40 με 50 ευρώ για να παρακολουθήσει σύντροφό μου».

Δείτε επίσης: «Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα...» - "Κόλαφος" για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη

Η πρόταση για το Survivor και ο χωρισμός που την "γονάτισε"

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε το γνωστό μοντέλο Μέγκι Ντρίο στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On time, αποκαλύπτοντας πρώτη φορά όχι μόνο ότι έφτασε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας μετά τον χωρισμό της, αλλά ότι της έγινε και μια πολύ καλή πρόταση για το Survivor, το οποίο έκανε πρεμιέρα της Κυριακής 7/1, την οποία όμως και αρνήθηκε.

Μέγκι Ντρίο

«Μετά τον χωρισμό μου βρέθηκα σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη, γιατί, καλώς ή κακώς, είχα μάθει να κοιμάμαι και να ξυπνάω με έναν άνθρωπο τρία χρόνια, με αποτέλεσμα καθημερινά να πέφτω ψυχολογικά, να μην μπορώ να κοιμάμαι – και αυτό έφερε το πρόβλημα της βουλιμίας. Είχα διάθεση να τρώω, όμως το στομάχι μου δεν δεχόταν την τροφή, και έκανα τέσσερις φορές την ημέρα εμετούς. Μέσα σε δέκα μέρες έχασα τριάμισι κιλά. Συμβουλεύτηκα το γιατρό μου, όμως το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό, και ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο, τις οποίες κάνω ακόμα και τώρα.

Σε συνδυασμό με τους εμετούς, έχανα καθημερινά και μεγάλη ποσότητα από τα μαλλιά μου. Είμαι σκληρός χαρακτήρας, όμως όλο αυτό με έριξε κάτω. Κάνω τακτικές συνεδρίες, με έχει βοηθήσει πολύ, έχω ξεπεράσει τη βουλιμία και είμαι σε ένα πολύ καλό στάδιο, ώστε να βοηθάω τον εαυτό μου και να τον αγαπάω περισσότερο.

Η πρόταση για το “Survivor” ήταν πολύ καλή, θα έπαιρνα 7.000 ευρώ την εβδομάδα και θα έμπαινα στην ομάδα των “Διασήμων. Όμως, δεν θα πάω λόγω της υγείας μου και δεν μπορώ να τα κάνω όλα για τα χρήματα, είναι κάτι που το έχω αποδείξει. Εύχομαι το 2024 να είναι για όλους μας μια καλύτερη χρονιά και για εμένα με περισσότερους ανθρώπους που θα μου δώσουν αληθινή αγάπη»