Sin Boy: Νοσηλεύεται μετά την άγρια επίθεση - «Ήταν χάλια το πρόσωπό του, κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω!»

Οι δηλώσεις της αδερφής του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την επίθεση, που δέχτηκε ο γνωστός τράπερ Sin Boy κατά τη διάρκεια, που βρισκόταν στο κομμωτήριο και έβαφε τα μαλλιά του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, άγνωστοι άντρες εισβάλλουν στο κατάστημα και του επιτίθενται.

Η αδερφή του Sin Boy παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Γειά σου το Σάββατο 30/3 εξηγώντας τι συνέβη με το περιστατικό, αλλά και ποια είναι η κατάσταστη του τράπερ μετά την επίθεση.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Sin Boy για την επίθεση που δέχτηκε

«Σκέφτομαι τον αδελφό μου που έφαγε το ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Έκανε το live του στο TikTok, και ξαφνικά ακούσαμε μεγάλους θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται.

Λέει η φίλη μου, έλα, τον χτυπάνε, και μπαίνω και βλέπω δύο μαντραχαλάδες με full face. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν και ένας με σκαμπό στο χέρι και πήγε να του το ρίξει στο κεφάλι. Ήταν χάλια το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω.

Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον κάτσανε μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχου.

Πάντα κάνει Live στο TikTok και έτυχε να κάνει και εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο έχει μια γερή φάπα μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδελφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπαζ βαφές. Του ρίχνουν σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του, φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί, γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό», είπε η αδερφή του τράπερ.

Ποιος είναι ο Sin Boy

Ο Sin Boy (πραγματικό όνομα: Θεόδωρος Αγκουστίν Γκέγκα) (Νέα Ιωνία Αθηνών, 18 Αυγούστου 1994) είναι Αλβανός ράπερ που γεννήθηκε και διαμένει στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αττικής. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πέρασε δύσκολα κατά την παιδική του ηλικία, όμως τώρα μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό του αλλά και την οικογένειά του.

Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi”, με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Mama", με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες. Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες.

Στις 21 Ιουνίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Στις 22 Ιουλίου 2019, ο Sin Boy κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με όνομα KaGuRas με τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI. Τα τραγούδια που περιέχει είναι τα: Mama?, Sientelo, #31#(Kaguras), Americana, Comsi Comsa, Camila, Angelina, Ciao Bella.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν.[7] Κατήγγειλε και κατηγόρησε τους Ιλλουμινάτι, τη μουσική βιομηχανία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α. και αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI.

Στις 16 Μαΐου 2020, κυκλοφόρησε, μαζί με τη σύντροφό του Ρίνα, το δεύτερο άλμπουμ με όνομα ΜΜ, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία AlphaPopOriginal. Τους προηγούμενους μήνες είχαν κυκλοφορήσει ως σινγκλ τα κομμάτια Meredith, Tentancion και Matrix. Το 2ο άλμπουμ του πειραματίζεται με ποπ και ηλεκτρονικούς ήχους, καθώς και χορευτικά μπιτ με επιρροές από ιταλική ντίσκο του 80', γιουροντάνς, ξεφεύγοντας από τον ήχο της ρεγκετόνιον και κάνοντας κάτι μοναδικό σε σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του είδους. Ακολούθησαν τραγούδια όπως puca, Thug life, ο δίσκος Born star αλλά και κομμάτια όπως το Cula, Suzi, αλλά και το άλμπουμ KAGURAS 3.

Τα τρία τελευταία του κομμάτια France, Legends never die και Party έχουν μετρήσει χιλιάδες προβολές στο YouTube. Στις 7 Ιουλίου του 2023 ο καλλιτέχνης έβγαλε το άλμπουμ "Zero2Hero" πού χαρακτηρίζεται ως η πιο ολοκληρωμένη και προσεχτική δουλειά του με 35 τραγούδια να βρίσκονται στην διάθεση του κοινού. Το Zero2Hero άλμπουμ έφτασε πάνω από 500.000 στριμ στο Spotify σε λιγότερο από 4 ώρες αφότου κυκλοφόρησε.