Γιώργος Μαρίνος: Βρέθηκε ο καλλιτέχνης - Η σπάνια φωτογραφία του μέσα από το καταφύγιό του

Πως είναι και τι κάνει σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποτελέσει ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο κοινό. Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει επιλέξει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τη λάμψη, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Μέσα από το Youweekly.gr σας είχαμε δείξει πριν από λίγο καιρό μια σπάνια φωτογραφία του καλλιτέχνη σχετικά με το πως είναι σήμερα (δείτε τον εδώ) μετά από όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του.

Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος

Το Ακόμα δεν είδες τίποτα το Σάββατο 30/3 έκανε γνωστό με ρεπορτάζ του, που είναι και τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος καθώς εξασφάλισε και μία νέα - σπάνια φωτογραφία του από τον οίκο ευγηρίας, όπου και ζει. Ο δημοσιογράφος που τον συνάντησε αναφέρει, πως είναι ήρεμος και καλά στην υγεία του.

«Aν έλεγες ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο, εθεωρείτο κατάντια»

Ο Θάνος Αλεξανδρής είχε βρεθεί καλεσμένος στον καναπέ του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 2/11/22 μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαρίνο: «Όταν με προσέλαβε ο Μαρίνος, που τότε εθεωρείτο η Μέδουσα το Μέγαρο Μουσικής για την Αθήνα, ήταν μεγάλη τιμή κι έκανα οντισιόν. Αλλά πώς το λέω στη μάνα μου; Τους στέλνω ένα γράμμα και τους λέω είμαι στον Μαρίνο. Τότε, αν έλεγες στο χωριό ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο -αν τους έλεγες ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών, θα τους φαινόταν πιο light- εθεωρείτο κατάντια. Για εμένα είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης, τραγουδιστής, showman. Δεν πρόκειται να αντικατασταθεί. Αλλά τότε στην επαρχία ήταν λίγο…».