Sin Boy: «Μόλις βγήκα από την εντατική...» - Το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε

Η κατάσταση της υγείας του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, έστειλε ο Sin Boy, το απόγευμα του Σαββάτου 30/3, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός τράπερ έπεσε θύμα επίθεσης μέσα σε κομμωτήριο.

Κατά την διάρκεια ενός live βίντεο που έκανε και κυκλοφόρησε χθες, Παρασκευή 29/3, ο τράπερ δέχτηκε άγρια επίθεση και ξύλο από άγνωστους άνδρες που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους.

Ο ίδιος πήγε στο κομμωτήριο να βάψει ξανθά τα μαλλιά του και ενώ καθόταν στην καρέκλα και την βαφή στα μαλλιά του, άγνωστοι, μπήκαν μέσα και τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και συνέχιζαν να τον χτυπούν (δείτε εδώ).

Το πρώτο του μήνυμα του Sin Boy μέσα από το νοσοκομείο

«Μόλις βγήκα από την εντατική μετά την επίθεση που δέχτηκα. Όλα πήγαν καλά ευχαριστώ για τις ευχές σας», έγραψε ο γνωστός τράπερ.

ΑΝΑΡΤΣΗ SIN BOY

Οι δηλώσεις της αδερφής του για την επίθεση που δέχτηκε

«Σκέφτομαι τον αδελφό μου που έφαγε το ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Έκανε το live του στο TikTok, και ξαφνικά ακούσαμε μεγάλους θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται.

Λέει η φίλη μου, έλα, τον χτυπάνε, και μπαίνω και βλέπω δύο μαντραχαλάδες με full face. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν και ένας με σκαμπό στο χέρι και πήγε να του το ρίξει στο κεφάλι. Ήταν χάλια το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω.

Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον κάτσανε μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχου.

Πάντα κάνει Live στο TikTok και έτυχε να κάνει και εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο έχει μια γερή φάπα μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδελφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπαζ βαφές. Του ρίχνουν σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του, φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί, γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό», είπε η αδερφή του τράπερ.

TAGS