Βάσω Λασκαράκη: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη

«Το μεγαλύτερο άγχος ήταν τα media»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη την Κυριακή 31/4 στην εκπομπή I Love Σουκου με την ηθοποιό να μιλάει για τα επαγγελματκά της, την κόρη της Εύα και την απόφασή της να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το πρώην ζευγάρι έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του μετά το διαζύγιό - με την κόρη τους να αποτελεί προτεραιότητά τους σε κάθε βήμα. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός η αρχή του χωρισμού δεν ήταν εύκολη, ωστόσο σήμερα έχουν βρεθεί οι ισορροπίες.

Δείτε εδώ: Την ημέρα που βρέθηκαν Λασκαράκη και Σουλτάτος στον ίδιο χώρο με τον Τσιμιτσέλη και τη Γερονικολού

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Το μεγαλύτερο άγχος ήταν τα media. Δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά...Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί...Καλώς ή κακώς όλοι θα το συζητήσουν και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει.

Το κύριο μέλημα ήταν πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Είμαστε ενήλικες άνθρωποι, εφόσον δε μπορέσαμε να το φέρουμε εις πέρας... Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο, μην κοροϊδευόμαστε», είπε η Βάσω Λασκαράκη.