Νίκος Μπάρκουλης: Ο γιος του Αντρέα Μπάρκουλη μεγάλωσε κι έγινε ταξιτζής - Η σημερινή του εικόνα

«Στην ηλικία σου άλλους τους ταΐζουν οι γονείς, μπράβο σου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο Νίκος Μπάρκουλης κατάφερε να μετατρέψει τις δυσκολίες της ζωής και τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο του σε δύναμη! Πάτησε στα πόδια του και τώρα στα 22 του χρόνια είναι οδηγός ταξί και καμαρώνει που μπορεί και συντηρεί τόσο τον εαυτό του όσο και την οικογένειά του!

Ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης τα τελευταία χρόνια της ζωής του ταλαιπωρούνταν από πολλά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να πασχίζουν για να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις.

Ο Νίκος, λοιπόν, πάτησε στα πόδια του και έχει γίνει στήριγμα της μητέρας του που δεν έχει τίποτα να φοβάται με εκείνον στο πλευρό της! Ο Νίκος είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok δημοσίευσε ένα βίντεο με το ταξί γράφοντας «να σας πάω μια κούρσα;».

Τα σχόλια που τον επιβραβεύουν από κάτω έπεσαν βροχή!

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες ο Νίκος χώρισε από την αγαπημένη του (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες) και τώρα δηλώνει ελεύθερος κι ωραίος!

Η τρυφερή ανάρτηση με τον πατέρα του

Πριν από λίγους μήνες ο Νίκος είχε συγκινήσει ξανά τους διαδικτυακούς του φίλους με μια ανάρτηση που έκανε με παιδικές φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά «αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, πάλι ο χρόνος δεν θα έφτανε»