Νόρα Βαλσάμη: Η τραγωδία που ζει με το γιο της - Η απομόνωση στην Σύρο κα τα κινητικά προβλήματα

«Δεν είμαι καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στην εκπομπή Επί Τόπου στο OPEN, αποκαλύπτοντας πως είναι η ζωή της στην Σύρο. Μετά το θάνατο του συζύγου της, Ερίκκου Ανδρέου μένει με το γιο της, απομονωμένη στο νησί.

Όπως εξομολογήθηκε δεν είναι καλά, ενώ δεν πηγαίνει βόλτες στο νησί καθώς έχει κινητικά προβλήματα, οπότε μένει κλεισμένη στο σπίτι της. Όσον αφορά όμως το σπίτι της που θα το έπαιρνε η τράπεζα, πήγαν όλα καλά.

Η εξομολόγηση της Νόρας Βαλσάμη

«Δεν είμαι καλά, όχι. Περνάω μόνη μου και ήσυχα με τον γιο μου, τίποτα άλλο. Έχω ακόμα τη μέση μου. Δεν βλέπω τις παλιές μου ταινίες. Τώρα βλέπω τον Παπαφλέσσα του Ερρίκου. Του άντρα μου. Ξαφνικά έτσι απότομα το είδα. Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες, δεν μου αρέσουν. Στη Σύρο είμαι. Δεν κατεβαίνω κάτω στη χώρα. Είμαι στο σπίτι μου κλεισμένη, δεν μπορώ να περπατήσω πολύ», εξομολογήθηκε στην εκπομπή Επί Τόπου στο OPEN.

«Ζω με μία σύνταξη 500 ευρώ, είμαι ολομόναχη»

Η Νόρα Βαλσάμη πριν από μερικούς μήνες, τον Δεκέμβριο του 2023 συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως το σπίτι της μπήκε σε πλειστηριασμό, ωστόσο πριν από λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε πως κατάφερε να προστατεύσει και να κρατήσει στην ιδιοκτησία της την κατοικία της.

Η ίδια μίλησε γι' αυτό στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, χωρίς να θέλει όμως να μπει σε λεπτομέρειες για το πως έγιναν όλα, ενώ τόνισε πως αυτό που την πονάει περισσότερο αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και την οικονομική της καταστροφή, αλλά με τον σύζυγό της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου από την οποία έλειπε).

«Άλλα είναι τα προβλήματά μου. Έχασα τον άντρα μου. Κοντεύει χρόνος τώρα... Χάλια! Όλα είναι χάλια!», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σπίτι μου σώθηκε από τον πλειστηριασμό, αυτό είναι αλήθεια. Ζω με μία σύνταξη 500 ευρώ, προσπαθώ να τα βγάλω πέρα, δεν με βοηθάει κανείς, είμαι ολομόναχη με το παιδί, δεν έχω κανέναν. Μη με ρωτάτε λεπτομέρειες για το σπίτι, σώθηκε τώρα. Με βοήθησε μία εταιρεία» (δείτε εδώ ποια είναι η εταιρεία).