«Καταπέλτης» η Πηνελόπη Πιτσούλη για τη Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν την εμπιστεύομαι, ήταν συνέχεια πίτσι-πίτσι με τον Ρήγα…»

Η συνεργασία τους στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» ήταν και η τελευταία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Καταπέλτης» η Πηνελόπη Πιτσούλη για τη Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν την εμπιστεύομαι, ήταν συνέχεια πίτσι-πίτσι με τον Ρήγα…»

H Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Μεταξύ άλλων η έμπειρη ηθοποιός αναφέρθηκε στα 57 χρόνια γάμου με τον σεναριογράφο Γιώργο Χασάπογλου, στον χρόνο που περνάει, καθώς και στη συνεργασία της με την Χρυσούλα Διαβάτη και τον Αλέξανδρο Ρήγα, την οποία δήλωσε ρητά πως δεν πρόκειται να επαναλάβει.

«Κοντεύω τα 50 χρόνια στη δουλειά, αφού λέω στον σύζυγό μου ότι σε τρία χρόνια θα γίνω 80. Εκείνος λέει πως δεν μου φαίνεται, η ηλικία φαίνεται μόνο στην ταυτότητα, πουθενά αλλού. Εγώ δεν δίνω σημασία, αλλά ο “Χαρούλης” κάνει γυροβολιά. Αν με τρόμαζε ο χρόνος δεν θα έλεγα πόσο είμαι, θα πήγαινα να “τρυπολογιέμαι” για να μην έχω ρυτίδες. Δεν τις κατάλαβα καν, δεν ξέρω αν είμαι αναίσθητη ή αν ο καθρέφτης μου παραμορφώνει», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Δείτε επίσης: Πηνελόπη Πιτσούλη: «Αν καταλάβαινα ότι απλά με απάτησε, θα έκανα πως δεν κατάλαβα και θα το άφηνα να περάσει» - Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της

Όσον αφορά τον γάμο της, η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι 57 χρόνια παντρεμένη, που σημαίνει ότι αν μη τι άλλο ο Γιώργος κάνει υπομονή για να είναι μαζί μου. Αν δεν είστε φίλοι σε μία σχέση, δεν πάνε καλά τα πράγματα. Λέμε τα μυστικά μας, ξέρει να υποχωρεί, τον λέμε “πάππο”. Κάθε βράδυ που έρχεται να κοιμηθεί κάνει φασαρία ούτως ώστε να ξυπνήσω και να καταλάβει ότι είμαι ζωντανή για να βρίσω. Ο Γιωργάκης πάντα μου έκανε ένα δώρο, μου έγραφε ποιήματα».

Η δύσκολη συνεργασία της Πηνελόπης Πιτσούλη με Διαβάτη-Ρήγα

Η Πηνελόπη Πιτσούλη αναφέρθηκε στη συνέχεια στη συνεργασία της με την Χρυσούλα Διαβάτη στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη». Οι δύο γυναίκες είχαν κόντρα βάσει σεναρίου, ως «Μπούρνοβα» και «Μπαρτζώκα» αντίστοιχα, ενώ μόλις έκλειναν οι κάμερες μπορεί να έπεφταν οι τόνοι, αλλά υπήρχε έντονο παρασκήνιο καθώς φαίνεται.

«Με την Χρυσούλα, όταν δουλεύαμε μαζί στους “Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη”, πολλές φορές με έφερνε με το αυτοκίνητο, και μου 'λεγε διάφορα για τον Αλέξανδρο, για τον έναν, για τον άλλον... Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Και συμπλήρωσε: «Άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά και αναρωτιόμουν γιατί. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα και ο Αλέξανδρος ήταν συνέχεια πίτσι-πίτσι. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε».

Όσον αφορά τις σχέσεις των δύο γυναικών σήμερα, η Πηνελόπη Πιτσούλη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, γιατί δεν τα μπορώ αυτά. Είπα πως δεν ξαναπαίζω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, επειδή δεν την εμπιστεύομαι, αλλά την θαυμάζω σαν ηθοποιό γιατί είναι σπουδαία και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, την εκτιμώ».