Κόλαφος η Ελεονώρα Μελέτη για τις φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη: «Είναι τρομερή αρρώστια αυτό»

Τα φίλτρα στα social έφεραν το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κόλαφος η Ελεονώρα Μελέτη για τις φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη: «Είναι τρομερή αρρώστια αυτό»

Τον σάλο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα για τις «πειραγμένες» φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη, σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της. Με αυτήν την αφορμή, η παρουσιάστρια ξέσπασε σχετικά με την χρήση των φίλτρων σε φωτογραφίες στα social media γενικότερα από γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά και από αρκετά νεότερες.

«Μιλάμε για απόλυτη απόρριψη του εαυτού εδώ πέρα. Είναι σοβαρό αυτό. Μπορεί να μην κάνει κακό σε κάποιον, αλλά εγώ στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ βασανιστικό να μην σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου. Το λέω στην κυρία Πατούλη, και ειδικά στα νέα κορίτσια, να πετάξουν αυτό το πράγμα από πάνω τους», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Άμα σου αρέσει ο εαυτός σου, έχεις και το θάρρος να τον δείξεις όπως είναι. Αυτό που είμαι, οφείλω να το αγαπάω για να είμαι ευτυχισμένη και να είναι και ο εαυτός μου καλά. Είναι λάθος όνειρο να θες να είσαι κάτι που δεν είσαι. Όνειρο είναι να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι και να νιώθεις καλά».

Δείτε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τις φωτογραφίες της με έντονα φίλτρα - Η δημόσια απάντησή της

Ελεονώρα Μελέτη: «Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media»

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τα social media γενικότερα, απευθύνοντας έκκληση να μπει ένα μέτρο: «Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media, είναι τρομερή αρρώστια αυτό. Και καλά οι πιο ώριμες. Τα νέα κορίτσια που βλέπω φιλτραρισμένα και λέω “Χριστέ μου”; Τι ζημιά κάνουν στην ψυχή τους με όλο αυτό το φίλτρο που χρησιμοποιούν; Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Για μένα θα έπρεπε να συσταθεί μια επιτροπή, να βάλει ένα μέτρο κι ένα φρένο σε όλες αυτές τις αηδίες που κυκλοφορούν εκεί έξω στο διαδίκτυο, να μπουν ηλικιακά όρια και στην χρήση της παραποίησης εικόνας».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη που έφεραν αντιδράσεις:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει με άφιλτρο τσιγάρο και απαντάει στους επικριτές της για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της

Μαρίνα Πατούλη: Μετά τις αντιδράσεις εμφανίστηκε ξανά αγνώριστη – «Μέχρι το φίλτρο του κλιματιστικού έχεις χρησιμοποιήσει»

Fay's Time: «Ένα λεπτό να φέρω το φίλτρο» - ''Κόκκαλο'' η Μαρίνα Πατούλη με την ατάκα του Λάκη Γαβαλά στον αέρα του ΣΚΑΪ

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής - «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά;»

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν βλέπετε; Δεν φοράω φίλτρο» - Απαντάει πρώτη φορά για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της

Ελεονώρα Μελέτη: «Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για τη 2η εκπομπή της στο Mega

Μαρίνα Πατούλη: «Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά, δεν αποτελεί κριτήριο πόσο οικονομικά ευκατάστατος είναι»