Φαίη Σκορδά: Η αποστομωτική απάντηση στην Μπέττυ Μαγγίρα για το «αμήχανο πέσιμο» στη Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια έβαλε τέλος στα αρνητικά σχόλια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η αποστομωτική απάντηση στην Μπέττυ Μαγγίρα για το «αμήχανο πέσιμο» στη Δανάη Μπάρκα

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και η δημοσιογράφος Χαρά Μπουτσικάκη, συνάντησαν τη Φαίη Σκορδά στο αεροδρόμιο, ενώ επέστρεφε από την Ιταλία, όπου πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια ήταν λακωνική, ωστόσο μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για τα «καρφιά» που έριξε η Μπέττυ Μαγγίρα πριν από λίγες μέρες με αφορμή ένα «πέσιμο» στη Δανάη Μπάρκα.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που τη θέλουν να ολοκληρώνει φέτος τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και να μετακομίζει σε νέα στέγη, με επικρατέστερο το MEGA, η Φαίη Σκορδά απέφυγε να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. «Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, είναι πολύ νωρίς ακόμα, όπως έχω πει και στην εκπομπή μου. Δεν έχω κάνει ακόμα καμία κουβέντα για του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Αυτή η σκηνή ήταν λίγο αμήχανη...» - Το σχόλιο της για τις δηλώσεις της Μπάρκα στο Fay's Time

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στην Μπέττυ Μαγγίρα

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για τα όσα είπε πριν από λίγες μέρες η Μπέττυ Μαγγίρα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «I Love ΣουΚού».

«Αυτή η σκηνή που η Φαίη Σκορδά έστειλε συνεργείο να πάρει δήλωση από την Δανάη Μπάρκα ήταν λίγο awkward, αμήχανο. Λέω ρε παιδί μου πως μπορεί να αισθανόταν τώρα η Δανάη απαντώντας στο συνεργείο της Φαίης Σκορδά; Πιστεύω ότι κανένας δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση Μάρτη μήνα. Μπορεί στην Φαίη να έχει γίνει πρόταση... Αν ίσχυε αυτό, θα έστελνε κάμερα η Φαίη Σκορδά; Τι τηλεοπτικός πολιτισμός θα πω εγώ! Καταπληκτικό» ανέφερε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να τελειώσει κάθε σχετική κουβέντα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τότε δεν θα έπρεπε τα τελευταία δέκα χρόνια να πηγαίνω σε καμία εκπομπή».