Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την φωτογραφία του Γιώργου Μαρίνου μέσα από τον οίκο ευγηρίας - «Όταν είναι άρρωστος, οφείλουμε να...»

Δείτε την φωτογραφία εδώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την φωτογραφία του Γιώργου Μαρίνου μέσα από τον οίκο ευγηρίας - «Όταν είναι άρρωστος, οφείλουμε να...»

Λύθηκε τελικά το μυστήριο σχετικά με το που ζει ο Γιώργος Μαρίνος. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας απομονωμένος από όλους, έχοντας κοντά του μονάχα ανθρώπους που νιώθει οικογένεια. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, κυκλοφόρησε σπάνια φωτογραφία του μέσα από τον οίκο ευγηρίας.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε μια αναστάτωση, καθώς όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, τον ενόχλησε το γεγονός πως ενώ θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα του κάποιος δημοσιοποιεί την φωτογραφία του.

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Μαρίνο

«Όλοι ξέραμε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ήξερε ακριβώς πού βρίσκεται. Το γεγονός ότι κάποιος το ανακάλυψε και το έφερε σαν αποκλειστικό, εμένα με ενόχλησε ως πολίτη αυτής της χώρας, γιατί όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του όταν είναι άρρωστος μάλιστα, οφείλουμε να το σεβόμαστε. Τώρα, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό και ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος μεσολάβησε, αλλά δεν ήταν ωραίο. Ό,τι κι αν έχει ο κύριος Μαρίνος, από την αρχή είχε ζητήσει να μην απασχολήσει κανείς την ιδιωτικότητά του αυτό έπρεπε να το τηρηθεί. Αποτέλεσμα ήταν ότι βγήκε μία εικόνα του κυρίου Μαρίνου που ο ίδιος δεν θα ήθελε και φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Γιώργο Μαρίνο.

Η αποκάλυψη της Τζώρτζιας Συρίχα για τον Γιώργο Μαρίνο

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, και πολλοί δεν γνώριζαν πού βρίσκεται και τι κάνει. Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου η εκπομπή «Επί Τόπου» στο Open και η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα έδωσαν την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα με μία φωτογραφία του 85χρονου showman, όπως είναι σήμερα.

Η Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Μαρίνος πάσχει από άνοια και βρίσκεται πλέον σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. «Βρίσκεται σε μια κλινική των Νοτίων Προαστίων που είναι μαζί με πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος που τον βλέπεις κατεβαίνει με τη φόρμα του, παίρνει το πρωινό του, ξυπνάει νωρίς το πρωί και κατεβαίνει στο σαλόνι. Συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους τρόφιμους, κάνει πολλή πλάκα και δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Τους κάνει αστεία, τραγουδάει και έχει ραδιόφωνο στο δωμάτιό του και ακούει Νταλάρα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην εκπομπή Επί Τόπου.

Όπως συμπλήρωσε, μιλώντας για τη συνάντησή τους: «Αν πας να του μιλήσεις, θα σου απαντήσει, είναι πρόσχαρος. Έχει άνοια, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του. Δεν θέλει να θυμάται; Κανείς δεν γνωρίζει. Έχει φύγει πολύ μακριά από όλο αυτό. Άμα τον ρωτήσεις “Ξέρεις ποιος είσαι; Θυμάσαι ότι έχεις γνωρίσει μεγάλη δόξα;”. Σου λέει “Άστα αυτά, πάμε να πούμε ένα τραγουδάκι”. Φεύγει εντελώς. Είναι καλά στην υγεία του παθολογικά. Έχει παρέες, έχει μια απίστευτη ζωντάνια. Διαβάζει πολλά βιβλία. Όταν τον συνάντησα ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Είχαμε στο παρελθόν μια ιδιαίτερη σχέση και είχα συναναστραφεί και σε φιλικό επίπεδο».

Γιώργος Μαρίνος