Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη αντίδρασή της για το μονόπετρο που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η κάμερα τη συνάντησε στο αεροδρόμιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει το μονόπετρο δαχτυλίδι που φοράει η Δέσποινα Βανδή από την ημέρα που επέστρεψε από την Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Οι δύο ερωτευμένοι έκαναν αυτό το ρομαντικό ταξίδι μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο ηθοποιός, ενώ με την επιστροφή τους δημιουργήθηκαν εύλογες απορίες, αν στην ιταλική πρωτεύουσα έγινε και η πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου.

Λάδι στη φωτιά έριχνε το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει δημιουργήσει ξεχωριστές αναμνήσεις στη Ρώμη. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν εκεί το πρώτο μεγάλο ταξίδι τους, που έφερε την αποκάλυψη της σχέσης τους πριν από περίπου τρία χρόνια. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά απ' όσα ακούστηκαν.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Πολλές θα ήθελαν στην ηλικία σου να είχαν τέτοιο σώμα!!» - Αποθέωση κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε από το γυμναστήριο

Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση αφορά στην προσωπική ζωή της, περνώντας γρήγορα την πύλη του αεροδρομίου.

Ο λόγος πίσω από το μονόπετρο της Δέσποινας Βανδή

Άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή, διευκρίνισαν στην εκπομπή I Love ΣουΚού ότι το λαμπερό δαχτυλίδι στο χέρι της τραγουδίστριας δεν ήρθε ως μέρος κάποιας πρότασης γάμου ή αρραβώνα, αλλά ήταν μία κίνηση ευγνωμοσύνης από τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς στάθηκε στο πλευρό του στην σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Με αφορμή το break του J2US και αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών της στον Βοτανικό, η Δέσποινα Βανδή είχε πετάξει κατευθείαν για Ρώμη με τον σύντροφό της προκειμένου να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Βόλτες στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας αγκαλιά με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, φανερά αδυνατισμένο, να προχωράνε κάτω από τους ήχους του νέου της τραγουδιού “Πανσέληνος” και την Δέσποινα Βανδή την ώρα που την αγκαλιάζει ο Βασίλης Μπισμπίκης να σηκώνει το αριστερό της χέρι με το μπριγιαντένιο δαχτυλίδι να λάμπει στον παράμεσο...