Νίκος Πολυδερόπουλος: «Περιμένουμε 45 λεπτά να βγούμε, δεν θέλω να μιλήσω, έχω νεύρα!» - Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα

Άφωνη η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Περιμένουμε 45 λεπτά να βγούμε, δεν θέλω να μιλήσω, έχω νεύρα!» - Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στον αέρα του και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», με δεδομένο μάλιστα ότι οι σημερινοί καλεσμένοι ανήκουν και στη νέα σειρά του σταθμού. Η Ελένη Τσολάκη υποδέχτηκε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο, που βγήκαν μέσω Skype σε ένα break απ' τα γυρίσματα του «Σαν Ψέμα».

Ωστόσο από τις πρώτες στιγμές της σύνδεσης ήταν προφανές ότι κάτι προβλημάτιζε τον πρωταγωνιστή που δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της. Ο λόγος; «Περιμένουμε 45 λεπτά να βγούμε παιδιά, κι έχουμε γύρισμα. Μας λένε ανά 5 λεπτά “Βγαίνετε”, και δεν βγαίνουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να δικαιολογήσει τους συνεργάτες της, λέγοντας ότι αυτά συμβαίνουν σε ζωντανές εκπομπές, με τον πρωταγωνιστή του «Σαν Ψέμα» να συνεχίζει ακάθεκτος: «Τι χρόνοι είναι αυτοί. Δεν έχει “επειδή”. Δεν θέλω να μιλήσω για τη σειρά, έχω νεύρα».

Δείτε επίσης: Νίκος Πολυδερόπουλος: «Συζητούσαμε το οικονομικό και μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην παράσταση»

Ο πραγματικός λόγος που ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε «νεύρα»

Παρά τις προσπάθειες όλων των παρευρισκομένων να πέσουν οι τόνοι, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε για αρκετή ώρα, με τον Νίκο Πολυδερόπουλο να... εξαφανίζεται μάλιστα κάποια στιγμή από τη σύνδεση μέσω Skype. Εμφανώς αναστατωμένη η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε γιατί ήταν τόσο απότομος μαζί τους, κι εκείνος αποκάλυψε τον λόγο.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα στην παρουσιάστρια και τους ψάρωσε όλους. Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά που πρωταγωνιστεί στο Open, και κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου έχει τίτλο «Σαν ψέμα». Φυσικά από τα πειράγματα δεν γλίτωσε η Ελένη Τσολάκη, που σε κάποια στιγμή είχε σηκώσει τα μανίκια της, έτοιμη να κλείσει τη σύνδεση.