Βασίλης Ζούλιας: «Για όσους είπαν ότι αυτό το κάναμε εμείς για να πάμε διακοπές...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτιά στο ατελιέ του στο Κολωνάκι

«Είμαστε όρθιοι, αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά που θα την κουβαλάμε για πάντα», έγραψε και ο Περικλής Κονδυλάτος δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες με ό,τι απέμεινε μετά την πυρκαγιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Βασίλη Ζούλια αλλά και τον Περικλή Κονδυλάτο, καθώς πήρε φωτιά το ατελιέ τους στο Κολωνάκι και όλες τους οι δημιουργίες κάηκαν ολοσχερώς. Το γεγονός έλαβε χώρα περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου, πιθανότατα κατά τη διάρκεια κάποια φωτογράφισης που πραγματοποιούνταν εκεί, όπου υπήρχαν κεριά αναμμένα.

Ο πρώτος παραχώρησε κάποιες δηλώσεις για το ατυχές αυτό συμβάν στις κάμερες (δείτε εδώ), ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα που λανθασμένα ακούστηκαν, εξηγώντας ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του

«Καλησπέρα, καλό μήνα. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ότι το ατελιέ μου πήρε φωτιά εχθές και θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που μου έστειλαν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης στο Instagram και να του ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους για ότι ακούστηκε. Πρώτον δεν έχω ασφάλεια, για όσους είπαν ότι αυτό το κάναμε εμείς για να πάμε διακοπές. Έχω περάσει πολύ δύσκολα, προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός.

Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα το πρωί, γιατί σκέφτηκα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν είχε χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που καταστράφηκαν και ας ήταν οι κόποι 15 ετών. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν ανέλαβε καμία ευθύνη διότι δεν είχαμε καμία γραπτή συμφωνία και αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα ήθελα να με πάρουν αυτοί οι άνθρωποι και να μου πουν “Βασίλη πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;”.

Θέλω να ευχαριστήσω τις πελάτισσες που επισκέφθηκαν τον χώρο μας. Η ζωή συνεχίζεται. Από τα 330 τ.μ. του ατελιέ μας κάηκαν ολοσχερώς τα 70. Η στενοχώρια μου είναι μεγάλη, άσχετα με το τι δείχνω. Θα βγω και θα διεκδικήσω το δίκιο μου, αυτά που μου αναλογούν», σημείωσε.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου

Μία ανάρτηση έκανε στο δικό του προφίλ στο Instagram και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη: «Ευτυχώς λένε που δεν χάθηκε καμία ανθρώπινη ζωή. Μα χάθηκε. Η δική μας. Γιατί αυτά τα ρούχα και τα κοσμήματα, ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, μεγάλων θυσιών και η μεγαλύτερη θυσία απ' όλες είναι ότι για αυτό το όνειρο θυσιάσαμε την ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε όρθιοι, αλλά με μια σφαίρα στην καρδιά που θα την κουβαλάμε για πάντα.

Ευχαριστώ όλους όσους μας πήραν τηλέφωνο η μας έστειλαν μηνύματα να μας συμπαρασταθούν, αυτούς που είναι δίπλα μας, τους εργαζομένους στο ατελιέ που είναι η οικογένεια μας, αυτούς που έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και μας ρώτησαν αν χρειαζόμαστε κάτι, και αυτούς που δεν έχουν καμία δύναμη και μας είπαν αν θέλουμε παρέα να έρθουν να κλάψουν δίπλα μας την ώρα που κοιτάμε τις στάχτες.

Αυτά εκ βαθέων.

Για τα υπόλοιπα ραντεβού στα δικαστήρια.

ΥΣ. Μέμα σε αγαπώ», έγραψε.