Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη! Στην πρώτη έτρωγα όλα τα burger, τώρα όλα τα...»

Πώς απαντάει στο ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής επιστροφής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, σε μία βραδινή έξοδο μετά από καιρό. Η παρουσιάστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και μίλησε για την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, τις διαφορές που βιώνει σε σχέση με την πρώτη φορά αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στην εγκυμοσύνη γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι, που κι αυτό είναι πολύ μωρό. Ο γιος μου δεν είναι ούτε 15 ετών, περπατάει, εξερευνάει τον κόσμο. Μου έγινε πρόταση και τη συζητούσα, για αυτή τη φάση που βρίσκομαι, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια και θα μου ήταν δύσκολο. Αλλά με απασχολεί και μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου. Θέλω να βρω μια χρυσή τομή να τα συνδυάσω. Στο πρώτο παιδί μου είχα φάει όλα τα burger της Αθήνας, τώρα τρώω όλα τα μακαρόνια», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τις δύο εγκυμοσύνες της.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μαμά και γιος είναι αχώριστοι - Αυτή είναι η βραδινή συνήθεια του μικρού Βλάσση πριν κοιμηθεί

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τους παρουσιαστές και το ρεπορτάζ

Όσον αφορά την πρόσφατη συζήτηση, ότι οι παρουσιαστές πρέπει να έχουν κάνει ρεπορτάζ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Έχουμε δει τραγουδιστές που δεν πήγαν σε ωδείο και παρουσιαστές που δεν έχουν τελειώσει δημοσιογραφία. Μόνο στην ιατρική δεν γίνεται να πας χωρίς να έχεις σπουδάσει. Αυτά τα επαγγέλματα είναι και θέμα τριβής, εμπειρίας και χιλιομέτρων. Δεν ξέρω αν υπάρχει ένας χρυσός κανόνας. Πάντως οτιδήποτε κάνει ένας άνθρωπος είναι στη φαρέτρα του, στα συν. Δεν μπορείς να το ακυρώσεις».

Δείτε το απόσπασμα στο 2:50 όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα: