Πηνελόπη Πλάκα - Ποζάρει με μπικίνι και δηλώνει υπερήφανη για τις αλλαγές στο σώμα της: «Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική ή ινσταγκραμική;»

Η ηθοποιός πήρε 8 κιλά για τρία χρόνια και τα έχασε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/pinelopiplaka
Instagram/pinelopiplaka

Εμφάνιση μετά από καιρό με μαγιό για την Πηνελόπη Πλάκα με ένα μήνυμα για κάθε γυναίκα που μπορεί να μην νιώθει άνετα με το σώμα της. Η ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αυξομειώσεις στο βάρος της, θέλησε να μιλήσει υπέρ του body positivity μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Πηνελόπη Πλάκα ανέβασε φωτογραφίες από το καλοκαίρι του 2022, με μαύρο μπικίνι και συν 8 κιλά, όπου σύμφωνα με την ίδια είναι και στα πιο «γεμάτα» της. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο λόγος που τρώει περισσότερο ή λιγότερο υγιεινά, είναι η ψυχολογική της κατάσταση. Πλέον ωστόσο δηλώνει περήφανη και ελεύθερη.

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" η Πηνελόπη Πλάκα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Τάραξε τα ήρεμα νερά της δουλειάς μας»

Το μήνυμα της Πηνελόπης Πλάκα για το body positivity

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε μεταξύ άλλων και για την επίπλαστη εικόνα που δίνουν πολλές φορές τα social media. Όπως τόνισε, μεγαλύτερη σημασία έχει η ψυχική υγεία, και η εξωτερική εμφάνιση πηγάζει από εκεί.

«Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμική γυναίκα; Εδώ, πρόπερσι το καλοκαίρι. Γραμμούλα σε ό,τι δεν μ' άρεσε. Στα πιο γεμάτα μου +8. Τα κράτησα για 3 χρόνια. Όταν δεν είμαι καλά τρώω. Όταν είμαι σε απόλυτη επαφή και συνεννόηση με εμένα τρώω αλλά σωστά. Τα έχασα πρόσφατα. Γύρισα στα παλιά μου. Ανάλαφρη νιώθω. Ωραία να μπαίνεις στα παλιά σου ρουχα. Το χουμε φάει αυτό το παραμύθι όμως. Της τελειότητας. Της εξωτερικής. Μακάρι να τρώγαμε και της εσωτερικής. Αλλά που τέτοια τύχη! Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν. Feel free and proud. Και γιατί τις ανεβάζω τώρα; Γιατί έτσι μ' αρέσει. Κι εσένα ότι σ' αρέσει. Με τα + σου , με τα - σου. Κανείς δε θα σου πει. Μοναχά εσύ. Άντε κι η στιγμή», έγραψε στο μήνυμά της η Πηνελόπη Πλάκα.