Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου: «Πέρασα πολλές δυσκολίες, κάποιες από αυτές και οικογενειακές, για τις οποίες...»

«Γενικά η ζωή με έκανε να μη μασάω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας στο Vita. Η παρουσιάστρια του The Chase που σημειώνει τεράστια επιτυχία (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης), μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως έχει περάσει από οικογενειακές δυσκολίες.

Οι δυσκολίες αυτές ωστόσο την έκαναν να μην μασάει αλλά να νιώθει δυνατή. Πήρε τη ζωή στα χέρια της και πατάει γερά στα πόδια της.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου

«Η περίοδος της ανασφάλειας έχει περάσει ανεπιστρεπτί εξαιτίας και χάρη στην τηλεόραση. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτόν το χώρο, μπορώ να πω ότι πατώ γερά στα πόδια μου -και όχι μόνο επαγγελματικά, παντού. Μπορώ να στηριχτώ σε εμένα 100%. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου μέσα από πολλές δυσκολίες που πέρασα, κάποιες από αυτές και οικογενειακές, για τις οποίες δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου να μιλήσω.

Γενικά η ζωή με έκανε να μη μασάω. Και δεν μασάω, νιώθω δυνατή. Δεν έχω κάποια ανασφάλεια ή αμφιβολία για κάτι. Ακούω τους ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα από εμένα κι τους σέβομαι. Αφομοιώνω την πληροφορία που μου δίνουν, τη βάζω στη ζωή μου και πορεύομαι», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου

Στήριγμα της ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, σπάνια πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, ωστόσο, τους τσάκωσε μαζί το Σαββατοκύριακο που πέρασε στους δρόμους της Γλυφάδας.

Οι δυο τους έκαναν βόλτα στην περιοχή, με την παρουσιάστρια να κρατά τον καλό της από το μπράτσο και να περπατά χαμογελαστή στο πλευρό του. Αντιλήφθηκαν πως υπήρχε κάμερα τριγύρω, αλλά δεν έδειξαν να ενοχλούνται και συνέχισαν χαλαροί. Εκείνη φορούσε ένα ιδιαίτερο σύνολο με τζιν παντελόνι καμπάνα, πουκάμισο, ζακέτα, σακάκι και loafers, ενώ εκείνος στεκόταν δίπλα της στα μαύρα με ένα πιο αθλητικό look.

Δείτε επίσης: Τη διαφορά την κάνει η κουζίνα - Το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Μαρία Μπεκατώρου Αλεβιζόπουλος έξοδος

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος