Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αρρώστησε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης - Η πρώτη αντίδρασή της

Η παρουσιάστρια είναι στο σπίτι με τον γιο της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία βραδινή έξοδο είπε να κάνει μετά από καιρό, και της βγήκε ξινή! Το τελευταίο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις εμφανίσεις της, καθώς βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Τελικά, ωστόσο, δεν γλίτωσε.

Λίγο αφότου επέστρεψε από το χθεσινό event όπου έδωσε το «παρών», η παρουσιάστρια ανέβασε δέκατα, κάτι που ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασε ειρωνικά σε story που ανέβασε: «Καλά πήγε κι αυτό», με το θερμόμετρο να δείχνει 37,6. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε περαστικά.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μαμά και γιος είναι αχώριστοι - Αυτή είναι η βραδινή συνήθεια του μικρού Βλάσση πριν κοιμηθεί

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν χθες σε event, σε μία σπάνια έξοδο όσο βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, όπου μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στην περίοδο που περίμενε το πρώτο της παιδί, τον 14 μηνών Βλάσση, και τη σημερινή εγκυμοσύνη της. Παράλληλα ανέφερε πως έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις το τελευταίο διάστημα, και μπορεί να της έχει λείψει η δουλειά της, ωστόσο η παρουσιάστρια προς το παρόν δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στην εγκυμοσύνη γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι, που κι αυτό είναι πολύ μωρό. Ο γιος μου δεν είναι ούτε 15 ετών, περπατάει, εξερευνάει τον κόσμο. Μου έγινε πρόταση και τη συζητούσα, για αυτή τη φάση που βρίσκομαι, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια και θα μου ήταν δύσκολο. Αλλά με απασχολεί και μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου. Θέλω να βρω μια χρυσή τομή να τα συνδυάσω. Στο πρώτο παιδί μου είχα φάει όλα τα burger της Αθήνας, τώρα τρώω όλα τα μακαρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες.