«Κόλαφος» ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Τσουρό-Κατσαρίδη: «Αν ο Γιώργος Μαρίνος έβλεπε αυτό το πράγμα, θα είχε αυτοκτονήσει».

Ο κριτικός έκανε λόγο για σκύλευση και εκμετάλλευση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το ρεπορτάζ του Πάνου Κατσαρίδη το περασμένο Σαββατοκύριακο για την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου παρουσίασε βίντεο με τον Γιώργο Μαρίνο μέσα από τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην οποία φιλοξενείται, ενώ πόζαρε και στο πλευρό του. Μιλώντας στο Fay's Time του ΣΚΑΪ, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, που γνωρίζει εδώ και χρόνια τον καλλιτέχνη, ήταν «κόλαφος» και τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόταν τον εαυτό σε αυτή τη θέση.

Σε μία συνέντευξη-ποταμό στην Μάρτζυ Λαζάρου, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ανέφερε πως το εν λόγω ρεπορτάζ ήταν «ντροπή και έλλειψη τσίπας» από πλευράς του παρουσιαστή Κώστα Τσουρού και του Πάνου Κατσαρίδη, ενώ τόνισε πως αν έβλεπε κάτι τέτοιο ο Γιώργος Μαρίνος όσο ακόμα ήταν καλά στην υγεία του, θα αυτοκτονούσε.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο, όχι με την Άντζελα Δημητρίου! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Αρναούτογλου»

Οι δηλώσεις-καταπέλτης του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

«Είχα ακούσει διάφορα πράγματα, ότι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δυστυχώς όχι εκείνα που χτυπάνε το σώμα, αλλά την βούληση και το μυαλό. Ήλπιζα να είναι καλά και να μην ισχύουν όλα αυτά που έχω μάθει, απλώς να έχει μία οικειοθελή αποχώρηση. Δυστυχώς το τραγικό θέαμα που είδα το περασμένο επιβεβαίωσε στον χειρότερο βαθμό αυτά που είχα μάθει και δυστυχώς τα είδα στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Δυστυχώς ο κ. Τσουρός, όπως και ο κ. Κατσαρίδης, ήταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το θέαμα, με μία ή δύο φωτογραφίες ενός ανθρώπου γερασμένου και με χαμένος ύφος και ματιά, και ένα μικρό βιντεάκι όπου κάποια κυρία κρατάει τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος πηγαίνει πέρα-δώθε σαν ανδρείκελο».

«Μα καλά, δεν ντράπηκε κανείς; Λίγη τσίπα...»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης συνέχισε χαρακτηρίζοντας ντροπή τα όσα προβλήματα, ζητώντας την επέμβαση από το αρμόδιο υπουργείο, ώστε να αναζητηθούν ευθύνες.

«Είναι ντροπή να παρουσιάζονται τέτοια θεάματα, θα έπρεπε να επέμβει κάποιος από το υπουργείο Υγείας, όπου υπάγονται τέτοιου είδους ιδρύματα στα οποία φιλοξενείται ο κ. Μαρίνος. Πώς γεμάτος χαρά λέει ο διευθυντής “Τι ωραία που περνάει, μας τραγουδάει και μας χορεύει”, και πώς εκτίθενται τέτοιοι άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν να τους προστατέψει. Τελικά ούτε τον νόμο!», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε σε ακόμα πιο αυστηρό τόνο: «Μα καλά, δεν ντράπηκε κανένας; Δεν είχε κανένας λίγη τσίπα; Θα ήθελαν να συμβούν σε δικούς τους ανθρώπους αυτά τα πράγματα; Ένας άνθρωπος με τέτοια παρουσία στην ιστορία της πίστας, της Τέχνης όλα αυτά τα χρόνια, να μην τον αφήνουν να ησυχάσει στη σκοτεινιά του μυαλού του; Αν ο Γιώργος Μαρίνος, όσο ήταν καλά, μπορούσε να φανταστεί αυτό το πράγμα, θα είχε αυτοκτονήσει».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ανέφερε επίσης: «Είδα την απόλυτη σκύλευση, την εκμετάλλευση ενός ανθρώπου ανίκανου να αντιδράσει. Είναι αμαρτία απ' τον Θεό! Αν ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του, θα είχε μιλήσει. Είναι η απόλυτη εκμετάλλευση ενός άβουλου πλάσματος».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη από το Fay's Time: