Γιώργος Μουκίδης - Έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα ότι… πέθανε: «Ήταν κάτι σαν πρόβα»

Η πλάκα του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αν υπήρχε... βραβείο κακόγουστης πρωταπριλιάτικης φάρσας, πολύ πιθανό να πήγαινε στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Μουκίδη που «σκηνοθέτησε» τον θάνατό του μέσω Facebook. Πιο συγκεκριμένα, την 1η Απριλίου έγραψε ότι... πέθανε από καρδιακή ανακοπή και μάλιστα προγραμμάτισε την «κηδεία» του για αύριο Τετάρτη (3/4) στην Ανάβυσσο.

Την ανάρτηση μάλιστα απέδωσε στον γιο του, Γιάννη, ο οποίος δήθεν έγραψε μέσα απ' το προφίλ του Γιώργου Μουκίδη: «Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι ο μουσικοσυνθέτης και πολυαγαπημένος μου πατέρας Γιώργος Μουκίδης, Υπέστη καρδιακή ανακοπή κι άφησε την τελευταία του πνοή στις 12:25. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη το πρωί στις 11 στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Ανάβυσσο. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν τα αντίστοιχα ποσά στο Χαμόγελο του Παιδιού. Γιάννης Μουκίδης».

Δείτε επίσης: «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Μουκίδη για τη σχέση του με το Νότη Σφακιανάκη

Οι αντιδράσεις για τον «θάνατο» του Γιώργου Μουκίδη

Κάποιοι δεν ψάρωσαν από την φάρσα και γέλασαν μαζί του, ενώ άλλοι ευχήθηκαν ειλικρινή συλλυπητήρια, καθώς σοκαρίστηκαν και στενοχωρήθηκαν ακόμα και με το ενδεχόμενο μίας τέτοιας απώλειας.

Πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Μουκίδης σήμανε «λήξη συναγερμού» και ξεκαθάρισε πως όντως όλα ήταν ένα παρατραβηγμένο πρωταπριλιάτικο αστείο. Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν με σκληρά λόγια και του είπαν να σταματήσει να κάνει πλάκα με τέτοια θέματα. Άλλοι δε συνέχισαν την πλάκα και τον ρώτησαν αν όντως ισχύει το... αυριανό (αναφερόμενοι στη δήθεν κηδεία του).

«Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα….!!! Συγνώμη παιδιά για χθες… Ήταν όντως λίγο τραβηγμένο… Όλα καλά όμως… Ήταν κάτι σαν πρόβα…!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας… Και του χρόνου…!!!» έγραψε ο Γιώργος Μουκίδης.

Να σημειωθεί πως δεν είναι ο μόνος που «πέθαναν» κάποιοι την Πρωταπριλιά, αφού και ο Αντρέας Μικρούτσικος έγινε χθες θύμα (παρά τη θέλησή του εκείνος) μία παρόμοιας κακόγουστης φάρσας.