Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είναι το 80% της ευτυχίας μου! Την έχω καλύτερα και από τα ώπα ώπα» - Η οικιακή βοηθός του στο διαμέρισμα που μένει με την Ιωάννα Τούνη

Την σύστησε για πρώτη φορά στους ακόλουθούς του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Την περίοδο που η Ιωάννα Τούνη έκανε την εγχείρηση στη μύτη της είχε αποκαλύψει πως έψαχνε μία γυναίκα ώστε να τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και τον γιο της, καθώς εκείνη δεν έπρεπε να σκύβει και να κάνει βαριές δουλειές. Τον πρώτο καιρό είχε καταφέρει να τα βολέψει διότι την βοηθούσε η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου που είχε πάει για επίσκεψη από την Πάτρα, αλλά από τη στιγμή που έπρεπε να φύγει, έπρεπε να βρουν μία λύση.

Φαίνεται, λοιπόν, πως βρήκαν τη βοήθεια που έψαχναν και ο σύντροφος της διάσημης Influencer παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την νέα τους οικιακή βοηθό, την ώρα που εκείνη έκανε δουλειές και ο ίδιος της προσέφερε να φάει, διότι θέλει να την προσέχει για να συνεχίσει να περιποιείται την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Ατύχημα για την Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη

Η οικιακή βοηθός στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα

«Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο τυχερός και ευλογημένος, έχω βρει ένα κορίτσι που με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, όχι απλά με βοηθάει, είναι το 80% της ευτυχίας μου και της ηρεμίας μου και το έχω καλύτερα και από τα "ώπα ώπα". Γιατί πραγματικά με βοηθά πάρα πολύ και βρίσκω λίγο παραπάνω χρόνο ποιοτικό και για εμένα και για τον Πάρη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Το βλέπετε πώς είναι το σπίτι; Πεντακάθαρο!», ακούγεται να λέει στο story.

Βίντεο από το εσωτερικό του διαμερισματος με όλα τα δωμάτια και τους χώρους

Μέσα από το home tour, που έκανε η Ιωάννα Τούνη στο instagram μας έδειξε διεξοδικά το σπίτι τους στην Αθήνα. Όπως τόνισε η Τούνη το διαμέρισμα είναι μια φθηνή κατασκευή, με κακά υλικά, καθώς τα δωμάτια χωρίζονται με γυψοσανίδες. Εκείνη ωστόσο και ο καλός της με τη βοήθεια του διακοσμητή και φίλου τους, Στέφανου έβαλαν όλη την τέχνη τους για να το αναβαθμίσουν.

Το ξύλο και τα φυτά επικρατούν σε όλο το διαμέρισμα, έχει άνετο σαλόνι με τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με κεντρικό πάγκο, 2 μπάνια, story room, laundry room, δωμάτιο για το διάδρομο του Αλεξάνδρου, παιδικό δωμάτιο και φυσικά το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.