Μαρία Θωμά: «Ο σύντροφός μου είναι ο Ίαν Χολμς, ο διευθυντής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Formula 1 παγκοσμίως»

Η συνεργασία με τον Μπραντ Πιτ και οι αγώνες ταχύτητας στη ζωή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Θωμά: «Ο σύντροφός μου είναι ο Ίαν Χολμς, ο διευθυντής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Formula 1 παγκοσμίως»

Καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Θωμά, η γυναίκα που έβαλε το lifestyle στην εκπομπή «Formula 1 Show» του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων μίλησε στο The 2Night Show για τον τρόπο που γεννήθηκε αυτή η ιδέα με τον σύντροφό της Ίαν Χολμς, που έχει αναλάβει τα δικαιώματα της Formula 1 παγκοσμίως, για τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Xanazoo αλλά και για την ταινία στην οποία θα παίξει με αντικείμενο τους αγώνες ταχύτητας, δίπλα στον Μπραντ Πιτ.

«Ο σύντροφός μου είναι ο Ίαν Χολμς, ο διευθυντής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Formula 1 παγκοσμίως, εξαιτίας του μπήκα σε αυτόν τον κόσμο. Ήταν μία δική μας ιδέα να ενταχθεί το lifestyle κομμάτι όσον αφορά την παρουσίαση της F1, γιατί ήταν μόνο αγωνιστικά όλα αυτά που λέγονταν. Στόχος μας ήταν να δούμε πώς θα λειτουργήσει, ξεκινώντας πειραματικά από την Ελλάδα και ευτυχώς το δέχτηκαν από τον ΑΝΤ1», είπε αρχικά η Μαρία Θωμά.

Δείτε επίσης: Η Φάρμα: Η Μαρία Θωμά είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Xana Zoo

Η Μαρία Θωμά για την ενασχόλησή της με την Formula 1

Στη συνέχεια η Μαρία Θωμά, μιλώντας στο The 2Night Show, ανέφερε ότι: «Είναι ο δεύτερος χρόνος που ασχολούμαι, είναι η βασική μου ενασχόληση γιατί μόλις ξεκίνησαν τα Grand Prix. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και μάλιστα μου έχει δοθεί η ευκαιρία μέσα από αυτήν την εκπομπή και μέσα από την παρουσίαση που δοκιμάζω τις δυνατότητές μου, έχει έρθει ένα άλλο εισιτήριο καλό, όσον αφορά την υποκριτική. Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω και πράγματα ως ηθοποιός».

Η γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ

Η Μαρία Θωμά θα υποδυθεί την ρεπόρτερ στην ταινία που θα γυριστεί για την F1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, και θα ξεκινήσει νέα γυρίσματα τον Ιούλιο σε Αγγλία και Ουγγαρία μετά τη διακοπή για τη μεγάλη απεργία των ηθοποιών και σεναριογράφων που ανήκουν στην ένωση SAG-AFTRA.

Όπως ανέφερε σχετικά με την γνωριμία της με τον πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ: «Είναι κούκλος. Μοιάζει για 40-45 χρονών, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 60 χρονών. Το σώμα πολύ καλά διατηρημένο, γυμνασμένο, στο πρόσωπο το δέρμα είναι απίστευτο και δεν έχει πειράξει κάτι... Δεν ακούει πολύ καλά. Με ρώτησε δύο φορές το όνομά μου, που είναι πανεύκολο».

Όπως συμπλήρωσε: «Είναι πολύ ευγενικός, πρόθυμος να σε ρωτήσει, να σου εξηγήσει. Είναι φοβερός. Στα 60 του έχει μάθει μέσα σε έξι μήνες με τον Lewis Hamilton, ως προπονητή, να οδηγεί μονοθέσιο. Είναι συγκλονιστικό».