Άννα Βαγενά για Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Η δυσκολότερη περίοδος της ζωής μου ήταν η εποχή που αρρώστησε»

Τον θυμάται πάντα με αγάπη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Το βεραμάν φόρεμα», που θα γίνει και παράσταση, η Άννα Βαγενά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές στη ζωή και στην καριέρα της, καθώς φυσικά και στη σχέση της με τον αείμνηστο Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τον οποίο έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της δικής του ζωής.

«Είμαι περήφανη γιατί έχω βιοποριστεί από τη δουλειά μου. Τα πάντα έχουν μία αξία, και αν τα κάνεις αξιοπρεπώς τίποτα δεν είναι για πέταμα. Δεν έγινα πλούσια από τις βιντεοκασέτες, αλλά ήταν κάποια χρήματα που με βοήθησαν», είπε αρχικά η Άννα Βαγενά.

Δείτε επίσης: Άννα Βαγενά - Ήθελε να παντρέψει την κόρη της με τον Αλέξη Τσίπρα! «Δεν ήξερα για τη Μπέττυ Μπαζιάνα»

Η Άννα Βαγενά για τις οικονομικές δυσκολίες και τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Η ηθοποιός και πολιτικός συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Πολλές φορές αντιμετώπισα οικονομικές δυσκολίες, αλίμονο. Επειδή ήμουν συγχρόνως και επιχειρηματίας, έκανα θιάσους, ήρθαν δύσκολες στιγμές, χρειάστηκε να βάλουμε χρήματα δικά μας για να κρατήσουμε όρθιο το θέατρο και πληρωθούν οι εργαζόμενοι».

Στη συνέχεια, η Άννα Βαγενά εξομολογήθηκε ότι η δυσκολότερη φάση της ζωής της ήταν όταν αρρώστησε ο σύζυγός της, Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο οποίος μάλιστα έφυγε από τη ζωή το 2017. «Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν η εποχή που αρρώστησε ο Λουκιανός και ήξερα πια ότι πήγαινε προς το τέλος».

Τα λόγια αγάπης στον αείμνηστο σύζυγό της

Η Άννα Βαγενά έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον καλλιτέχνη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Λουκιανός είναι συνέχεια εδώ, είμαστε μαζί. Η γωνιά του στο σπίτι είναι όπως την άφησε, εκεί στο καναπεδάκι του. Του απευθύνομαι συχνά, του αφήνω τριαντάφυλλα και γιασεμί. Είμαι λυπημένη, αλλά όχι δυστυχισμένη. Έχω παιδιά, εγγόνια και έζησα έναν μεγάλο έρωτα», έχει πει χαρακτηριστικά.