Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν άκρως σοκαριστικό, πώς δεν μας μαχαίρωσε... Να 'ναι καλά ο Παρτσαλάκης...»

Το απρόοπτα στη σκηνή και ο ρόλος της Αλίκης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τις μουσικές εμφανίσεις της, τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στη σκηνή και στην τηλεόραση, καθώς και στην περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας. Μου χώνει μία, χώνει μία και στον συμπρωταγωνιστή μου, που με αγκάλιαζε, και άρχισε να φωνάζει. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, γιατί ήταν άκρως σοκαριστικό. Βγήκε ο Παρτσαλάκης με την φούντα και το πασούμι, γιατί υποδυόταν τον “Κατά φαντασίαν ασθενή”, για να τους χωρίσει. Να 'ναι καλά, πώς δεν μας μαχαίρωσε... Σε τηλεοπτικό γύρισμα μου έχει τύχει να λιποθυμήσει κοπέλα επειδή έπαθε θερμοπληξία από την ζέστη», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο κούκλος και Κρητικός αδερφός της - Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος. Δεν χρειαζόταν να διαβάσω κάτι, ήταν παντού μπροστά μου. Ήταν δύσκολο, αν συνέβαινε τώρα πιστεύω ότι δεν θα είχε πάρει αυτή την έκταση. Τότε είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς έμενα σε όλα τα επίπεδα. Κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν», δήλωσε αμέσως μετά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε και στη στάση των ΜΜΕ εκείνη την εποχή: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και σε εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δυσκολευόμουν, δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, με έσφιγγε ένας κλοιός και αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν πολύ επιθετικές. Αυτό ενδεχομένως έβγαζε προς τα έξω μία διαφορετική εικόνα, γιατί ήμουν φοβισμένη και αμυνόμουν. Μπορεί να έδινα μία εντύπωση σνομπισμού, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια».