Silia Kapsis: Τα δάκρυά της για την απώλεια του μπαμπά της Μαρίνας Σάττι - «Ό,τι θέλεις, είμαι εδώ»

Η 17χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου ζει μακριά από τον δικό της πατέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Silia Kapsis: Τα δάκρυά της για την απώλεια του μπαμπά της Μαρίνας Σάττι - «Ό,τι θέλεις, είμαι εδώ»

Η Silia Kapsis, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν η δημοσιογράφος Μένια Κούκου την ενημέρωσε ότι πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι.

Mάλιστα έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση, ενώ τόνισε πως θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Σάττι, αν ποτέ ζητήσει τη βοήθειά της.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Το άγριο bullying για την καταγωγή της και η δύσκολη παιδική ηλικία

«Πότε έγινε αυτό; Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει τώρα, είναι πολύ δύσκολο. Το μόνο που θέλω να πω είναι: “Μαρίνα, ο μπαμπάς σου σε κοιτάει και προστατεύει από ψηλά”. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πρέπει να πάει στην σκηνή, να το κάνει για τον πατέρα της. Ό,τι θέλεις Μαρίνα, είμαι εδώ! Θα σκίσεις! Μιλάμε μέσω Instagram, είναι πολύ καλή κοπέλα και πολύ ταλαντούχα», είπε χαρακτηριστικά η Silia Kapsis.

Όσον αφορά τη δική της οικογένεια, δήλωσε λακωνικά: «Είμαστε πολύ δεμένοι, η μαμά μου κι εγώ είμαστε μια γροθιά» καθώς οι γονείς της έχουν χωρίσει, εκείνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, ενώ ο πατέρας της μένει στην Κύπρο.

Ποια είναι η Silia Kapsis

Η Silia είναι τραγουδίστρια ελληνοκυπριακής καταγωγής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από την ηλικία των 4 ετών δίνει παραστάσεις και έχει εκτεταμένη εκπαίδευση με κορυφαίους καλλιτέχνες.Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία και επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας.

Έχει βραβευτεί με πολλές διακρίσεις, όπως το Bobby McCloughan Creative Arts Award (130 Anniversary Award) στο Claremont College, το St Vincent’s College Madame Christian Scholarship for Singing και πιο πρόσφατα, ήταν αποδέκτης της υποτροφίας του Village Nation Performing Arts College για όλους -Στρογγυλός εκτελεστής τριπλής απειλής.

Ο πατέρας της είναι ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Καψής, ο οποίος είχε μία σημαντική πορεία στο τραγούδι. Η μητέρα της είναι από την Θεσσαλονίκη.