Η Μαρίνα Ασλάνογλου για το διαζύγιο με τον Δημοσθένη Πέππα: «Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο, προσπαθούμε να...»

«Είναι μία δύσκολη περίοδος τώρα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν η σημερινή (3/4) καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με αφορμή τον ρόλο της Ευανθίας Νάτση στις Ψυχοκόρες. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο έξι ετών, και ανακοίνωσαν τον Φεβρουάριο ότι δεν μένουν πια μαζί.

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην καινούρια μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως “μένουμε σε διαφορετικά σπίτια”, όχι σε “χωριστά σπίτια”. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη», είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ένας σεναριογράφος μου είχε πει...» - Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση για 14 χρόνια

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Ασλάνογλου δήλωσε: «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, οπότε πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι κάθετη απέναντι στον θεσμό του γάμου

«Έχω κάνει δύο γάμους, τρίτο δεν κάνω! Δεν το θεωρώ αποτυχία, απλά έκλεισαν κάποιοι κύκλοι και πάμε παρακάτω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο εννιά χρονιά δεν μπορείς να πεις ότι ήταν αποτυχία. Νομίζω ότι δεν υπάρχει το “για πάντα”. Σε λίγα χρόνια πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει και ο θεσμός του γάμου, απλά θα κάνουμε παιδιά. Δεν είναι στη φύση του ανθρώπου να είμαστε μονογαμικά όντα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Μαρίνα Ασλάνογλου.