Η Μαριάντα Πιερίδη απαντάει σε αυστηρό τόνο στη Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κουνάει το δάχτυλο»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Μαριάντα Πιερίδη. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόταση του Open να κάνει εκπομπή, ενώ απάντησε και σε όσα είπε πρόσφατα για εκείνη η Φλορίντα Πετρουτσέλι, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν.

Θυμίζουμε πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε πει στον αέρα του MEGA Καλημέρα, με αφορμή το γεγονός πως η Μαριάντα Πιερίδη δεν είχε απαντήσει για τη νέα της σχέση σε δημοσιογράφους: «Όταν την προσωπική σου ζωή τη δίνεις φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες ότι δεν θέλω να απαντήσω. Δεν είναι ωραίο, από τη στιγμή που η Μαριάντα έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή, την απιστία, τον πρώην, το παιδί, τον νυν. Πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο αυτό το πράγμα με το επάγγελμα και την προσωπική της ζωή».

Δείτε επίσης: Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν δίνεις την προσωπική σου ζωή φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες...»

Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη στη Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κουνάει το δάχτυλο, όπως δεν το κάνω κι εγώ, ειδικά όταν πρόκειται για προσωπικά θέματα. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι ένιωσα ότι χρειάστηκα να ανοιχτώ, και να μοιραστώ μια δύσκολη κατάσταση που περνούσα. Ένιωσα ότι είχα την ανάγκη να το πω κι ότι χρειαζόμουν να ακούσω και την άποψη κάποιων γυναικών που έχουν περάσει κάτι ανάλογο».

Και πρόσθεσε αμέσως μετά:«Ανέβασα εγώ κάποια φωτογραφία; Είπα κάτι εγώ; Εμένα με τιμά το γεγονός ότι ανέβηκε μια φωτογραφία, ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε στη ζωή μου. Αλλά δεν είναι κάτι που το μοιράστηκα εγώ. Ευχαριστώ που έγινε, όταν νιώσω εγώ έτοιμη, θα το μοιραστώ με όλο τον κόσμο».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η Μαριάντα Πιερίδη κατέληξε την τοποθέτησή της στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας: «Θεωρώ ότι η Φλορίντα δε θα έπρεπε να το πει αυτό. Όταν έχω να πω κάτι, είτε είναι προσωπικό, είτε επαγγελματικό, πάντα το μοιράζομαι... Όταν οι ερωτήσεις είναι τέτοιου είδους, οι απαντήσεις θα είναι ανάλογες».