Η κόρη της Τζένης Βάνου απαντάει στη Φωτεινή Δάρρα: «Δεν θα χαρακτήριζα ποτέ ανασφαλή τη μαμά μου»

Ο χαρακτηρισμός έφερε την αντίδρασή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η κόρη της Τζένης Βάνου απαντάει στη Φωτεινή Δάρρα: «Δεν θα χαρακτήριζα ποτέ ανασφαλή τη μαμά μου»

Η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και απάντησε στη συνέντευξη της Φωτεινής Δάρρα στο Πρωίαν σε είδον.

Θυμίζουμε ότι η Φωτεινή Δάρρα είχε πει για την Τζένη Βάνου: «Ήταν ένα παιδί πονεμένο, δεν έβλεπε τη μητέρα της, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας 14 ετών. Με συγκίνησε η ιστορία της, επειδή τη γνώρισα και από κοντά. Μετά είχε μία κακοποιητική σχέση με τον πρώτο της σύζυγο, γνώρισε μετά την ευτυχία σε μία σχέση που είχε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας άνθρωπος εξαρτημένος από τις σχέσεις του. Έβγαινε στη σκηνή και σάρωνε, και στην προσωπική της ζωή ήταν ανασφαλής».

Δείτε επίσης: ''Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή...'' - Συγκλονίζει η κόρη της μεγάλης ερμηνεύτριας για τα βάσανα της ζωής της

Η απάντηση της κόρης της Τζένης Βάνου στη Φωτεινή Δάρρα

«Και εγώ έχω μιλήσει, και η μητέρα μου για τον άσχημο γάμο με τον πατέρα μου. Δεν είναι κάτι που ακούω πρώτη φορά. Δεν με ενόχλησαν όσα είπε. Η κυρία Δάρρα κάνει πολλά αφιερώματα στη μαμά μου, ξέρω ότι της έχει μεγάλη αδυναμία. Μία φορά έχουν βρεθεί σε μία εκπομπή, δεν ήταν φίλες. Η μαμά μου ήταν ανοιχτός άνθρωπος, μιλούσε για τον εαυτό της, έλεγε για τα πάθη της και για τους άντρες που αγάπησε», απάντησε η κόρη της Τζένης Βάνου.

Και κατέληξε όσον αφορά συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς: «Δεν θα χαρακτήριζα ποτέ ανασφαλή τη μαμά μου. Ήταν αντράκι και δυναμική, ειδικά ως προς την καλλιτεχνική της φύση είχε πολλές απαιτήσεις. Δεν έχουμε μιλήσει με την κ. Δάρρα πολύ καιρό. Δεν θα πάω στη συναυλία».