Κατερίνα Καινούργιου για Σκορδά - Καρβέλα: «Εγώ διαφωνώ με τη Φαίη! Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο και ειδικά οι γυναίκες πρέπει να...»

Το σχόλιο για την αντίδραση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ στη συνέντευξή του Νίκου στη Λυμπεράκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Σκορδά - Καρβέλα: «Εγώ διαφωνώ με τη Φαίη! Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο και ειδικά οι γυναίκες πρέπει να...»

Η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Μεγάλη Εικόνα και η συμπεριφορά του στη Νίκη Λυμπεράκη σχολιάστηκαν έντονα τα τελευταία 24ωρα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα σε διάφορα προγράμματα (δείτε εδώ την επίθεση που της έκανε στον αέρα). Την άποψή της εξέφρασε και η Φαίη Σκορδά, η οποία όμως, σε αντίθεση με την πλειοψηφία, θεώρησε πως είχε πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό που παρακολούθησε και μέσα από τις εκφράσεις του προσπάθησε να περάσει κάποια μηνύματα.

«Τι ωραίο που ήταν. Εννοώ τηλεοπτικά... Πάρα πολύ θα ήθελα να ήμουν στη θέση της εξαιρετικής Νίκης Λυμπεράκη. Η Νίκη Λυμπεράκη στέκεται και πατάει τόσο γερά στα πόδια της που λες είναι ο Καρβέλας και το αντιμετωπίζει έτσι. Δεν έχει λόγο να πάει κάπου καλεσμένος ο Νίκος Καρβέλας και δεν είναι από τους ανθρώπους που τον έχουμε συνηθίσει να δίνει συνεντεύξεις.

Για να το κάνει, το σκέφτηκε πάρα πολύ και το έκανε επειδή το ήθελε. Και όχι επειδή ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού ή ένας οποιοσδήποτε συνεργάτης του του έλεγε να πάει για να προτομοτάρει τη δουλειά του. Μέσα από αυτή την ανάλυση που έκανε, δεν είναι ότι δε σέβεται τη Νίκη Λυμπεράκη, ήθελε να περάσει κάποια μηνύματα για το πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα. Ίσως γι’ αυτό ήθελε να είναι ζωντανό», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην αντίδραση της Φαίης Σκορδά στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα

Τη διαφωνία της σε αυτή την άποψη θέλησε να εκφράσει με την σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα.

«Κάπου διάβασα και μου κάνει εντύπωση... Η Φαίη Σκορδά είπε ότι θα ήθελε να είναι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη γιατί ήθελε να πει κάποια πράγματα ο Καρβέλας και δεν το αντιληφθήκαμε. Όχι, εγώ διαφωνώ με την Φαίη, αν το είπε έτσι ακριβώς και το λέω με σεβασμό. Δεν γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μία γυναίκα όπως είναι η Λυμπεράκη και όλο αυτό να το επικροτούμε.

Δεν διαφωνεί κανένας ότι ο Καρβέλας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, έχει κάνει επιτυχίες, είναι συνθέτης, αλλά αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα να μην την αφήνει να μιλήσει, να την προσβάλει, να μειώνει τη νοημοσύνη της και τον επαγγελματισμό της για εμένα είναι απαράδεκτο. Και ειδικά οι γυναίκες πρέπει να τη στηρίξουμε...», επισήμανε.

Δείτε επίσης: Νίκος Καρβέλας: Αερίστηκε στον αέρα του MEGA, «Συγγνώμη» - Η αντίδραση της Νίκης Λυμπεράκη