Ελένη Χατζίδου: «Στα 40 του πατέρα της θα...» - Συγκινημένη με τον θάνατο που "τσάκισε" την Μαρίνα Σάττι

«Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί δεν ήταν με συγγενικό μου πρόσωπο, αλλά με έναν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Στα 40 του πατέρα της θα...» - Συγκινημένη με τον θάνατο που

Η Μαρίνα Σάττι βυθίστηκε στο πένθος, καθώς πριν από μερικά 24ωρα ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή θέλησαν να σχολιάσουν στην εκπομπή Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 3/4, καθώς ενώ η ίδια χρειάζεται χρόνο για να θρηνήσει, παράλληλα πρέπει να συνεχίσει τις πρόβες για την εμφάνισή της στη Eurovision.

Ακύρωσε τις πρόσφατες εμφανίσεις της, όμως επειδή έχει μείνει περίπου ένας μήνας μέχρι τον μουσικό διαγωνισμό, θα πρέπει να βρει το κουράγιο να επιστρέψει στην ρουτίνα της σύντομα. Η Ελένη Χατζίδου επισήμανε πως καταλαβαίνει πόσο άσχημο μπορεί να είναι αυτό και αποκάλυψε μία δική της αντίστοιχη εμπειρία.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι

«Η σκέψη που έκανα και με τρέλανε πραγματικά είναι ότι στα 40 του πατέρα της θα πρέπει να είναι πάνω στη μεγάλη σκηνή της Eurovision και να τα δίνει όλα για μια χώρα», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις χρόνο να θρηνήσεις, ούτε το δικαίωμα... Εκτίθεσαι, πρέπει να βγαίνεις να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος. Η Μαρίνα Σάττι είναι επαγγελματίας. Σε άλλη περίπτωση που κάποιος ίσως δεν έχει την εμπειρία της σκηνής, να μη μπορεί να το διαχειριστεί...

Μπορεί να σταματήσει κάποιες εμφανίσεις, αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Δεν μπορεί, δυστυχώς, να πάρει τον χρόνο της. Έχουμε, όμως, ένα μαγικό κουμπί εμείς οι καλλιτέχνες, που το πατάμε και λειτουργεί», επισήμανε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και συνέχισε συγκινημένη:

«Το βάζεις στην άκρη, εννοείται ότι πονάς, αλλά φεύγει από την σκέψη σου σαν να αφορά ένα άλλο πρόσωπο. Το κάνεις για τον άνθρωπο που έχει "φύγει" και είναι εκεί ψηλά. Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί δεν ήταν με συγγενικό μου πρόσωπο, αλλά με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, με τον Παντελή (Παντελίδη). Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατό του να τραγουδήσω. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω, μου ήταν πολύ δύσκολο, ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο live με τον κόσμο που συμμετείχε γιατί καταλαβαίνετε τι αγάπη του είχε...».

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι - Το άγριο bullying για την καταγωγή της και η δύσκολη παιδική ηλικία