Λάκης Γαβαλάς: «Η ζωή μου συναισθηματικά ανήκει πιο πολύ στις γυναίκες! Σε κάποιους λέω "παιδιά, δεν είναι ρόλος, είμαι γκέι"»

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και το κατακεραύνωμα σε Καγιά, Παπαγεωργίου και Καινούργιου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Η ζωή μου συναισθηματικά ανήκει πιο πολύ στις γυναίκες! Σε κάποιους λέω

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και σε αυτή μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Σχολίασε χωρίς δισταγμό πολλά από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ απάντησε και για την προσωπική του ζωή και την σεξουαλικότητά του.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Η Κατερίνα Καινούργιου πρέπει να πει στον αρχισυντάκτη της ότι για μια εβδομάδα έχει ωτίτιδα. Θέλω να δω πώς θα είναι, γιατί τώρα δεν μπορώ να την κρίνω σωστά. Η Φαίη Σκορδά έχει "κύματα", όμως ξέρει να φέρνει το καράβι πάντα στο λιμάνι. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι το ηφαίστειο, το οποίο χωρίς να του το έχουν πει, εκρήγνυται, άρα αυτό δεν λέγεται ηφαίστειο ούτε λάβα, λέγεται λαβαμπό.

Η Βίκυ Καγιά κάνει σπουδαίο το όνομά της, όταν απουσιάζει κι όχι όταν είναι παρούσα, όπως το κάνει η άλλη τώρα, η αντικαταστάτρια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω σε ποιο άλλο μέρος θα καθίσει, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη, να είναι καλά, μια ωραία παρουσία. Τώρα έχω την Έβελυν, την έχω ξεχάσει αυτή. Η Ζενεβιέβ είναι μια γυναίκα χορτασμένη από dates στο παρελθόν, είναι πολύ ωραίο να κατευθύνει μια τέτοια εκπομπή, στη μόδα δεν μου άρεσε, δεν θέλει τέτοια μαγκιά», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: «Αλλάζω κάθε τόσο τη διαθήκη μου...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Και αποκάλυψε σε άλλο σημείο: «Όταν στο σχολείο έκανα τον τσολιά για τις γυμναστικές επιδείξεις, αισθάνθηκα ότι είναι μια φούστα αυτό που φοράω και μου άρεσε. Το πρώτο τακούνι που φόρεσα ήταν της δασκάλας μου, μου άρεσε ο θόρυβος που έκανε. Ερωτεύτηκα πλατωνικά άνδρες, αλλά και γυναίκες. Η ζωή μου συναισθηματικά ανήκει πιο πολύ στις γυναίκες. Με φλερτάρουν πιο έντονα οι γυναίκες παρά οι άντρες.

Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι αυτό το θηλυπρεπές που βγάζω κάποια στιγμή, που είναι το θεατρικό της υπόθεσης, μπορεί να είναι αστείο ή μπορεί να είναι ρόλος. Σε κάποιους που επίμονα μου το κάνουν, σχεδόν απειλητικά, λέω "παιδιά, δεν είναι ρόλος, είμαι γκέι"».

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς - «Η ερωτική επαφή μεταξύ του ίδιου φύλου έτυχε δύο φορές! Ο πυρήνας μου είναι πολύ ανδρικός»

«Είμαι πολύ πουριτανός αν και δε φαίνεται, δεν κάνω ποτέ γυμνισμό ακόμα και σε απόμερο μέρος. Η φύση μου είναι σχεδόν εγκλωβισμένη. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, αλλά για πάρα πολύ λίγο. Μόλις κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι άλλο σε σχέση μου, κι ας μου έλεγε "όχι, όχι", το τέλειωσα πριν τους πιάσω στα πράσα», κατέληξε.