Συγκινεί η Marseaux: «Πέρασα από ένα στάδιο κατάθλιψης μετά την απώλεια της μητέρας μου»

Η τραγουδίστρια την έχασε σε ηλικία μόλις 17 ετών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινεί η Marseaux: «Πέρασα από ένα στάδιο κατάθλιψης μετά την απώλεια της μητέρας μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε η Marseaux το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου. Μεταξύ άλλων η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν αρρώστησε η μητέρα της σοβαρά, καθώς και στον τρόπο που διαχειρίστηκε την απώλειά της.

«Ήθελα να είμαι τελείως απούσα από το σπίτι για να μην βιώνω την κατάσταση και τον πόνο που βίωνε η μαμά μου. Ο δικός μου τρόπος άμυνας ήταν απλά να απουσιάζω και να ζω τη ζωή μου όπως θέλω. Ήθελα έναν πιο χαρούμενο κόσμο, που δεν ήταν πραγματικός ωστόσο. Ένας έφηβος δεν έχει πολλούς άλλους τρόπους να ξεσπάσει, θεωρώ ότι ήταν λογικός ο δικός μου, αλλά όχι υγιής. Αυτή η ζωή με επηρέασε στην υγεία μου και στη διάθεσή μου, είχα πολλά νεύρα», είπε αρχικά η Marseaux.

Δείτε επίσης: Marseaux: «Ο πατέρας μου έρχεται στα live μου και μου πετάει κουτάκια μπύρας...» - Η εξομολόγησή της για την απώλεια της μητέρας της και τα αρνητικά σχόλια

Η Marseaux για την πρώτη περίοδο μετά την απώλεια της μητέρας της

«Τότε δεν πήγαινα σε ψυχολόγο, αλλά κατά μία έννοια ίσως να το είχα περάσει αυτό και τώρα που το συζητώ μου είπε ότι πέρασα από ένα στάδιο κατάθλιψης, που είναι πολύ λογικό. Όταν είσαι 17 χρονών και χάνεις τη μαμά σου είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ένιωθα τεράστια μοναξιά. Είχα διάφορα θέματα. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου μετά, δεν έτρωγα. Με τον καιρό και με καλούς φίλους κατάφερα σιγά σιγά να βγω από αυτό. Πρέπει να θες να βοηθηθείς, αλλιώς ακόμα και αν σε σέρνουν από τα μαλλιά δεν θα αλλάξει κάτι», πρόσθεσε η Marseaux αναφερόμενη στην πρώτη περίοδο μετά τον θάνατο της μητέρας της.